Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől van szerintetek?
Ha szakitok valakivel vagy velem szakítanak ez most teljesen mindegy, egy ideig rossz és utána elfelejtem az egészet.
A probléma ott kezdődik, hogy eltelik x idő és rettenetesen elkezd hiányozni az illető annyira, hogy fizikálisan fáj és vele akarok lenni utána pedig nem, találkozni akarok vele utána pedig nem, tehát gyorsan meggondolom és kicsit labilis vagyok ezen a téren.
A másik pedig az lenne, hogy a fejemben mindig az a kép van az illetőről amikor osszejottunk és ha esetleg megváltozott vagy bármi ehhez hasonló nagyon lesokkol és letargiába tudok esni.
Tehát nehezen engedem el az embereket hosszú távon mert kis idő múlva ez történik mindig.
Pár kereséssel nincs baj mert tudnék kapcsolatot keresni de mielőtt randiznék ez mindig megtörténik amit írtam, utána ha kapcsolatban vagyok elmúlik az egész, csak ha azzal az illetővel van vége akkor vele kezdődik az egész előről.
Ez valami betegség vagy mi ez? Nagyon rossz érzés 😔
Lány vagyok egyébként.
Szerintem ez mindenkivel így van
Az agy jàtszik az èrzelmekkel, ès a rossz emlèkeket hajlamos lekicsínyíteni, a jòkat meg fel. Nekem is mindig az első randik jönnek fel szakítàs utàn, gondolom mert azok a legvaràzslatosabbak 😅
Èn ilyenkor direkt felidèzem a rossz emlèkeket. Meg hogy mièrt is lett vège.
23F
Én is ilyen vagyok.
Szerintem azért van hogy akarod is meg nem is, mert szeretted és ragaszkodtál hozzá és most talán kicsit magányos is vagy időnként nélküle. De amikor találkoztok érzed hogy nem véletlenül nem vagytok már együtt, valahogy nem jó már az egész.
Egyébként amikor feltörnek a szép emlékek, én is kénytelen vagyok erőszakkal tuszkolni az agyamba a rosszakat helyette. Ez elég szemét dolog a saját agyadtól, mi?
Nekem akkor volt mindig ilyen elbizonytalanodás mikor olyan problémák miatt váltunk el például rosszabb időszak munka és albérlet keresés emiatt veszekedések. Ilyenkor adok pár napot az egész a szakítás után és felkeresem. Nekem kétszer volt ilyen még 20 éves koromban és próbáltam a rosszakat kizárni és a jó tulajdonságait beszívni és lám azóta 2 gyönyörű kisgyermekük van és boldogabbak vagyunk mint valaha. Hajlamos az emberi agy becsapni. A kapcsolatba lépés és elmúlás miatt meg annyit tudok tanácsolni egy idő után a rózsaszín köd elmúlik és erősebb lép a helyébe a szeretet valószínű ezt nem tudod kezelni mert teljesen más de így ne számíts maradandó kapcsolatra mert ezzel csak a ‘’ rózsaszínködös szerelmet kereset’’.
Remélem tudtam segíteni fel a fejjel.
35/Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!