Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek miért szakitott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért szakitott?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy lány akivel jártam 4 hónapig egészen májusig , de a szülei nem engedték át hozzám és én sem mehettem hozzájuk mert nem feleltem meg az "elvarasaiknak".Azt hogy kinn a lány falujukban sétáljunk csak azt engedtek, azt is azért mert láttak h rosszul viseli a tiltast a lanyuk. Szex is csak eldugott helyeken, erdőbe és egy elhagyatott házban lehetett. Első két alkalommal jo volt a szex úgy ahogy félig ruhában lehet .Harmadikra túl gyorsan elmentem mert túl izgultam magam mire oda értünk az elhagyatott házhoz, de utána kinyaltam és megujjaztam. Negyedik alkalomkor nem tudott rá ülni a farkamra, mert rajta is és rajtam is ruha volt félig lehuzva a nadrág és egy beton padlo volt amin csinálni tudtuk úgy h a kabátom leteritettem szoval lelankadtam aztán megin fel állt ő orálisan kielegitett, aztán azután is megujjaztam úgy h elspriccelt. Azt mondta így még nem élvezett el sose. Ezek után mondtam h otthon beszéljen a szüleivel mert így nem tudjuk ki élni a szexuális életünket hogy állandóan ruhába kell szexelnunk hisz ágyban az igazi a szex, de terelte a témát . Utoljára mikor mentünk ahhoz az elhagyott házhoz mar kedvem sem volt mire oda értünk, kicsit ideges is voltam és alig állt fel nagyon nehezen de sikerült a szex bele is mentem,(de majdnem abba hagytuk mert ő már húzta fel a nadrágját azzal h megyünk már inkább mert mar lássa úgy sem áll fel közbe épp akkor kezdett.) Aztán haza kísértem és az utcajukban mielőtt elbucsuztunk benyultam a nadrágjaba az apja meg epp akk ment haza és látott minket (ő nagyon nem akarta h mi együtt legyünk) a lány alig mert bemenni a házba de elvileg nem szólt semmit sem neki az apja. Egy hétre rá szakitott azzal hogy már nem érzi úgy.Kérdeztem tőle h jo e volt a szex nem e azért szakitott velem mert elkenyelmetlenedett a dolog,mert én ezt az egyet tudnám mondani problemanak. Azt mondta h nem csak a szex hanem az hogy úgy együtt voltunk az is jó volt neki, de már nem érzi úgy mint az elején . Azóta ragodom, hogy én csesztem el vmit. Nektek mi a véleményetek? 23f 18l

2021. aug. 3. 03:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te is leírtad, hogy nem tudott kibontakozni a kapcsolatotok, a szex meg rossz volt. Az, hogy az utcában a bugyijában turkálsz, attól nagyon nem leszel szimpatikus, sőt...

Nem te voltál a hibás, nem illettetek össze.

2021. aug. 3. 04:04
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Mi a kedvenc színe a lánynak? Mert azt már tudjuk, hogy tudsz dugni és ujjjazni. Oszt ennyi. Ilyen ürítő biobaba neked a csaj.

Bármilyen intellektuális beszélgetés elhangzott közöttetek vagy csak bebőgsz egy SZEEEEEEEEEX-et és ennyi a kapcsolat? Annyira szánalmas vagy.

Egyáltalán akarta ez a lány a szottyos túrós farkad szopkodni? Vagy csak neked ennyi egy kapcsolat, hogy menjünk szexelni?

2021. aug. 3. 05:48
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kapcsolat csak a szexröl szolt, de azt sem tudtatok megelni, hanem mindig titokban, gyorsan, sunyiban törtent meg.

Voltak közös programjaitok? Pizza, vagy egy vacsora kettesben, esetleg fagyizas, baratokkal beülni valahova, ahol akar te - bemutattad a te barataidnak, vagy ö - teged az ö baratnöinek?

Egy kapcsolat nem csak a szexröl szol.

2021. aug. 3. 06:02
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Titkos szex mindig az erdőben, amikor már húzza fel a nadrágját akkor is erőlteted, az utcán csak úgy a bugyijában túrkálsz, szakításnál is csak az érdekel, hogy jó volt e a szex... Szexbabának tartottad és elege lett.
2021. aug. 3. 06:41
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Mekkora lehetett a családban az öröm, hogy a 18 éves lányukat elhagyatott házakban, erdőben kurelja a raj csávó, mint valami útszélit, de egyébre nem kell neki. Az én elvárásaimnak sem feleltél volna meg így.
2021. aug. 3. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy átgondolatlan mondjuk szexkapcsolat volt...

Gondolod végig, hogy milyen egy igazi kapcsolat?? Nagyon nem ilyen.

2021. aug. 3. 09:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a szexről szólt. Imadtam vele lenni. Volt mikor csak órákon át sétáltunk és eszünkbe se volt a szex,csak élveztük egymást társaságát .Kovid idejen voltunk együtt és sajnos semmi olyatba h pizza vagy vmi üdítőre be tudtunk volna ülni nem tudtunk csinálni.Azert a szexet hibáztatnam, mert ez volt az ami úgy vhogy kényelmetlen volt köztünk. Nekem nincs kocsim sem még hogy legalább abba tudtuk volna csinálni. Mondtam neki h én szeretnék beszélni a szüleivel, mert szeretem és én normális kapcsolatot akarok vele, de nem fogadtak el sehogy. Talán nem nekem szólt a szexről, hanem neki. Ő nem érezte úgy aztán hogy velem szeretne lenni, én azután is szereztem hogy mindig szarul esett hogy buszmegállókban kellett találkozni és elhagyatott helyeken dugni. Elmondtam neki ezt is és azt kaptam rá hogy ő nem tehetett róla hogy a szülei olyanok. Bezzeg az exet elfogadtak, mert gazdag volt. Ő bemehetett hozzájuk és a lány is járt hozzá, ez is szarul esett. Jó lett volna vele össze bújni és filmezni, leszarom a szexet engem ő érdekelt.
2021. aug. 3. 11:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja és hozzánk se jöhetett át a faluba, mert még oda se engedtek.Es igen tudom a kedvenc színet meg azt is hogy hany anyajegy van rajta. Tényleg nem a szexről szólt nekem... A nadragjaba meg azert nyúltam be mert kivantam nagyon, volt h ő is beszokott nyúlni az enyémbe de persze nem emberek előtt, csak múltkor nem figyeltünk. Persze ez már a múlté...
2021. aug. 3. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Jajj és szakítás után barátok maradtunk vagy mi és több olyan képet is küldött amin nem volt rajta ruha. Ezt se tudtam mire veljem és mikor mondtam neki h én szeretem mindig és találkozzunk megin ő nem akart, de napi szinten a seggét kuldozgette Ezt sem értettem
2021. aug. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!