Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
Amikor szakítottam vele, mert fillért se költött a kapcsolatunkra, még egy jelképes apróságot se vett semmit se, és mikor fel járkált hozzám sose hozott semmit hogy együtt együk meg, vagy amit én szeretek, ezeken kivül más bajok is voltak vele.
Azzal jött hogy a pasik nem szeretik ha a nő el várja hogy költve legyen rá címszó és ha nem tudom őt annak szeretni ami és elfogadni hogy ő ilyen és kész akkor velem vannak a bajok és nem ő vele. Nagyon belém gázolt amilyen csúnyán beszélt velem. Alapból nincs önbecsülésem és önbizalmam és még rombolta is a stílusával.
Más pasik se szoktak aprósággal meg lepni a barátnőjüket?
És más pasik se gondolnak arra ha sokat lognak a barátnőjüknél akkor vigyenek valamit amit közösen el fogyasztanak?
Legalább már tapasztaltad, hogy milyen az, amikor intő jelek vannak. Legközelebb legalább már a lehúzós nyomikat ki tudod szűrni.
Én nagyon drukkolok neked!
"Sajnos engem a szüleim nagyon korrektnek neveltek, belém nevelték hogy ha adok akkor majd kapok is."
Erre nem a korrektség a megfelelő szó.
A kérdező már a sokadik erre irànyuló kèrdèsen, és rossz tapasztalatàn túl van a pàrjàval kapcsolatban
Ha màsfèlekeppen is felteszed a kèrèst, a többség mind ugyanazt fogja hallani , neked kellett volna már lèpni
2# Huh nekem exem vágta a fejemhez hogy zsugori f@$z voltam (szakítás után 44!4!), miközben mindenünk megvolt, vittem nyaralni úgy hogy mindent én fizettem, annyi volt a "bűnöm" hogy nem költöttem rá minden egyes fillért amit megkerestem...
Szóval sokféle felállásban lehet ez
Tapasztalatom szerint sokszor a kevésbé nagydumás férfitársaim a legnormálisabb. Sőt, legtöbbjük kinyílik egy megfelelő kapcsolatban, és benne lesz csak nagydumás. Egy próbát megérhet,
Sok sikert és minden jót Neked! Ügyesen 🙂
(Az írásodból ítélve tényleg egy nagyon normális csajszi lehetsz 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!