Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor lesz életkedvem újra?
Figyelt kérdés
2 hete szakított velem a barátom, persze éreztem, hogy valami nem oké előtte.. valóban nem ment a szex sem közöttünk stb. De mindennek ellenére nagyon szeretem a mai napig..azt mondta már nem szerelmes..azóta semmi életedben, csak fekszem az ágyban, sajog a szívem..úgy érzem nem találom a helyem.. rengeteg szabadidőm felszabadult és mindig csak a szép emlékekre gondolok..ilyen lelki fájdalmat rég éreztem..kollégák is vagyunk, szóval láthatom is..néha beszélünk is ilyen alap dolgokról..szerintem ez is rossz.. az a baj, hogy még reménykedek ..pedig tudom semmi értelme.sokan tanácsolták pasizzak..de hányingerem van a pasiktól..mikor szeretek vajon ki belőle?2021. júl. 24. 11:16
1/1 anonim válasza:
Először is (ha tényleg annyira fáj) akkor menj át máshova dolgozni vagy csak szimplán nézz át rajta. Ilyen érzések bennem is kavarognak, még úgyis, hogy sosem volt párkapcsolatom. Sztem nekem soha nem jön vissza az életkedvem, bár én elég zárkózott meg csendes típus vagyok. Vannak barátaid, akikkel néha eltudsz menni bulizni, kirándulni vagy bármi egyéb kikapcsolódási helyre? Ha van erre lehetőséged, akkor menj el velük. Ha te is magányos, otthonülős vagy, akkor pl.: olvass, sportolj vagy bármi egyéb hobbit találj magadnak. Szerezz be egy kiskedvencet és foglalkozz, játsz vele! Próbáld fejleszteni magadat pl.: nyelvtanulással vagy bármi egyéb dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!