Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Padlón vagyok, mert életem egyik legnehezebb döntését
készülök meghozni?
Figyelt kérdés
A párom egy ideje nem törődik velem, az érzéseim nem érdeklik, csak magával van elfoglalva. Egyre kevesebb időt szán rám, de az idejét is a kedvéhez igazítja. Azaz kedve szerint törődik velem. Egyik nap ilyen, másik nap másmilyen. A megbeszélés sem változtatott semmit sem. Úgy érzem kihasználja hogy szeretem, és nem engem szeret, hanem azt hogy van aki szereti. A gondom az, hogy én boldogtalan vagyok, elkeseredett, és saját magam miatt fel kell adnom ezt a kapcsolatot, mert ez a hanyagolás, a kedve szerintiség, a folyamatos hozzá alkalmazkodás miatt már érzelmileg kezdem magam korlátozva érezni. Azaz hogy kedve szerint viszonozza-e vagy sem. Én eddig mindig úgy szakítottam, hogy már nem szerettem a másikat. Olyan még sosem volt mint most, hogy szeretem, de hatalmas bennem a hiány, és nagyon fáj az, hogy tőle nem kapom meg. Mert nem akarja megadni, csak néha dob pár csontot hogy magánál tartson, reménykedjek. Szakítottatok már úgy, hogy ti még szerettétek a másikat?
2021. júl. 22. 18:20
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem vagy nem elég hamar. Egy ilyen periódusban egy év levegőnek nézés után mondtam ki, hogy szakítani akarok. Akkor hirtelen rájött, hogy nem akar elveszíteni. Sajnos akkor még szerettem és én is reméltem, hogy változik. Változott is sokat, mégis bánom. Ha előbb álltam volna ki magamért, előbb lettem volna megbecsülve is. Ennek ellenére bánom, hogy helyrejöttem vele. Aki egy évig képes levegőnek nézni, annak nem kell esélyt adni. Én adtam, volt is 4-5 jó évünk utána, de 8 év után ugyanoda jutottunk.
2021. júl. 22. 18:34
2/6 A kérdező kommentje:
Én ebben a kapcsolatban a "végét" járom. Hiába szeretem, érzelmileg belerokkannék ha tovább folytatnám. Ráadásul sosem értette mi a bajom. Hiaba mondtam el szépen, érthetően.
2021. júl. 22. 18:55
3/6 anonim válasza:
"az érzéseim nem érdeklik, csak magával van elfoglalva. "
És ezek után nehéz döntened???
2021. júl. 22. 19:47
4/6 anonim válasza:
Én mindkét komoly kapcsolatomban így szakítottam.
Olyan keveset adtak a végén, hogy annál a semmi gondolata is egy ugródeszka, pozitív jövőkép volt. Hogy lehet jobb,szerethetnek jobban.
2021. júl. 22. 19:52
5/6 anonim válasza:
Ugyanígy jártam november végén. Februárig húztuk, részben azért, mert ő bizonygatta (szavakkal), hogy szeret, és ígérte, hogy megváltozik. Nem változott sajnos semmi.
Álljon előtted pozitív példaként, hogy az én életem jobbá vált, amióta már nem vagyok vele. Még mindig küzdök önértékelési problémákkal (részben azért is voltam vele, mert nem hittem el, hogy másnak tetszhetek), mégis értékesebbnek látom most magam, mint amikor még vele voltam.
2021. júl. 22. 20:54
6/6 anonim válasza:
Én eddig csak úgy szakítottam, hogy még szerettem a másikat, csak tudtam valamit, ami miatt jobb volt külön utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!