Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elküldenétek neki az üzenetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldenétek neki az üzenetet?

Figyelt kérdés

A volt párom felvette velem a kapcsolatot, beszéltünk kicsit. Felvetette a találkozó gondolatát, majd lemondta. Az indoklás igazából annyi volt, hogy majd szeretne, de most még ne, mert felelőtlenség lenne, de hogy maradjunk továbbra is kontaktban.

Mindegy,a háttértörténet nagyon hosszú lenne.

A lényeg az, hogy én nem reagáltam erre az üzenetre, mert nem tudtam hová tenni és értelmét sem láttam volna.

Most viszont megfogalmazódott bennem egy kissé hosszúra sikerült üzenet, amiben leírtam, hogy mik az aggályaim a találkozóval, meg vele kapcsolatban.

Mivel ő nem igazán őszinte velem, nem tisztázta velem, hogy miért szeretne találkozni, én meg nem szeretném, ha akármelyikőnk is sérülne.

Szerintetek van értelme elküldenem neki az üzenetet, amiben az én szemszögemet részletesen leírtam, vagy sem?

2021. júl. 18. 16:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne küldd el, ne add ki magad, ha ő sem teszi. Várd meg, mit lép.
2021. júl. 18. 17:02
 2/23 A kérdező kommentje:
Igazad van. Akkor legalább magamnak kiírtam jegyzetbe és legalább kiadtam magamból.
2021. júl. 18. 17:03
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Én is megtettem már hogy kiadtam magam egy illetőnek és válaszul meg finoman szólva elküldött melegebb éghajlatra majd tiltott
2021. júl. 18. 17:29
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki magadból max, de felesleges elküldeni. Szerintem ezzel a nem reagálással tetted a legjobbat.
2021. júl. 18. 17:38
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést. Akkor várok, hogy ír - e valamit.

Bár, ennek már néhány napja.

2021. júl. 18. 17:52
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Te egyébként szeretnél még tőle valamit?
2021. júl. 18. 17:57
 7/23 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva, én még szeretem őt, igen. De nem merek az érzéseimről beszélni neki, amíg nem tisztázza a szándékait. A válaszüzenetemben sem erről írtam (volna), csak arról, hogy felnőtt emberek módjára tisztázzuk, hogy kinek mi lett volna a célja a találkozóval.

Kicsit tanácstalan vagyok, mert gondolom, hogy nem ok nélkül keresett fel, ugyanakkor úgy kommunikált, mintha nem szeretne semmit már tőlem. Közben meg volt néhány nosztalgikus megjegyzése, meg jövőre tekintő gondolata is. Ezek alapján meg úgy gondolom, hogy ő is szeretne valamit.

2021. júl. 18. 18:04
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
7: mi történt köztetek? Hogy történt a szakítás? Mennyi ideig voltatok külön?
2021. júl. 18. 18:10
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Te nő vagy, ő a pasi, ugye?

Vannak érzelmileg nem érett emberek, akik nem is tudnak belegondolni abba, hogy a másiknak egy előkerülés, egy mondat, egy mosoly mi mindent jelenthet.

Ha elküldöd neki, és ő is ebbe az emocionálisan nem túl erős mezőnybe tartozik, max megvonja a válát. Várhatsz, csak sztem nincs mire. Ha elküldöd, legalább megkönnyebbülsz.

2021. júl. 18. 18:32
 10/23 A kérdező kommentje:

7,5 évig voltunk együtt.

A szakítás 3.fél miatt volt. Elvileg megcsalás nem történt, de a hátam mögött találkozott valakivel, ami nekem nem fért bele. Éppen mélyponton volt a kapcsolatunk egyébként, de szerintem ez nem mentség..

7-8 hónapja történt a szakítás. Még akkor egy pár hétig kapcsolatban voltunk, veszekedtünk, vagdostuk egymáshoz a sérelmeket. De egyébként azóta nemigen beszéltünk. Néha - néha felkeresett, bocsánatot kért, hogy mennyire megbánt mindent, mennyire fontos voltam és vagyok, legmeghatározóbb ember az életében, élete párja, stb-stb. De a végén mindig összevesztünk, mert én a sértettségem nem tudtam egyszerűen félretenni. Aztán volt néhány teljesen kommunikációmentes hónap és nem rég bukkant fel ismét.

Az a baj, hogy még tényleg vannak érzelmeim felé, de bennem ez egy akkora törés volt, hogy nem tudom, túl tudnám - e tenni magam rajta. Illetve, hogy egyáltalán érdemes - e. Én azt vallom, hogy mindenki hibázhat és jó esetben tanul a hibából és többet nem követi el, de nem tudom.... Nagyon őrlődök emiatt.

És tudom, hogy hülye vagyok, amiért egyáltalán elgondolkodom azon, hogy ismét vele legyek.

2021. júl. 18. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!