Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitől lehet az hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az hogy a barátnőm ilyen gyorsan elfelejtett? 4 napja hagyott el, hiaba irok neki, nem ir vissza semmire. És tudja hogy szenvedek

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Mennyi ideig tartott? Miért hagyott el?
2021. júl. 13. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Elhagyott, nyilván megvolt rá az oka. Mit írjon neked? Így is kellemetlen, hogy bőgsz utána. Kapard össze a méltóságod és ne alázd meg magad jobban. Sírj valamelyik barátod vállán, ne neki siránkozzál.
2021. júl. 13. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem felejtett el, csak nem akar veled beszélni. Hagyd békén, vége van.
2021. júl. 13. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Otthagyott, tehát nem akar veled lenni. Tartsd ehez magad te is.

Én csak a saját példából tudok kiindulnk. Szerintem ő is felejteni akar. Értsd úgy hogy csak akkor tud új lappal kezdeni ha már nem te jársz a fejében mindig. Ehhez távolságtartás kell, tehát nulla beszélgetés, találkozás. Semmi értelme szakítás után beszélgetni. Hagyj mindkettőtöknek időt. Majd beszélgettek ha eljön az ideje.

Ha ő hagyott el neked is így kellene tenned. Te se keresd. Az idő megoldja.

2021. júl. 13. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ö hagyott el. Lépj tovább, nem vagy megbékjózva. Találsz majd egy helyesebb lányt.
2021. júl. 13. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem elfelejtett, viszont szeretne továbblépni. Ha beszélnétek, csak hátráltatnád a folyamatot. A kapcsolat ettől függetlenül nem lenne jobb, hiszen oka van a szakításnak mindig.
2021. júl. 13. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem felejtett el, pont ezért nem ír vissza. Amúgy meg hagyd békén, fogadd el, hogy vége. Egy zaklató exnél nincs gázabb.
2021. júl. 13. 21:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha nem irnek neki se lenne mashogy, mivel fbn es instan is kovet, es minden nap rakok ki kepeket. Es mindig latja szoval, ha meg nezi ugyis eszebe jutok
2021. júl. 13. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is eszembe jut az exem, mikor új képet tölt fel, és őszintén, hol érdekel? Csinál, amit akar, semmi közünk egymáshoz.
2021. júl. 15. 14:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk én még mikor aktuális volt, ha szakítottam egyből leállítottam a hírfolyamból az exeket pont azért, hogy véletlenül se jöjjön szembe amit kirak. Ő szakított, de így nem tudunk tanácsot adni ha konkrét szituációt nem tudunk.
2021. júl. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!