Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ANYÁK, ez szakító ok lenne?
Anya vagy. Van egy új pasid, akivel nemrég költöztél össze.
A pasid egy barátja átjön segíteni egy munkában, és találkozik a 16 éves lányoddal. Mikor a lányod és te is kijöttök a szobából, meghallod ezt a beszélgetést:
Barát: "Húúú, te, ez jó kis csaj."
Párod.: "Finom hamvas bizony."
Igen, elméleti kérdés, egy filmben volt, egy könyvben olvastam, anyám kutyája kérte, hogy írjam ki,...bla, bla, bla,
11.-nek.
Na igen, pl. amikor a gimis lányhoz átjönnek a kis barátnői, és ott pirulnak a medence partján. Kis izzadt testek, nyami. >:)
12
Fuuj, én 24 évesen, nem anyaként beokádok az ilyen hozzád hasonló beteg kis szatíroktól. Azé nem az összes pasi ilyen nyomi kis férgecske.
Én nem érezném magam biztonságban, ha így beszélne a (fiktív) lányomról.
Nekem egészen más jellegű gondolataim szoktak lenni az emberekről, pl. az, hogy megfojtanám őket, vagy jól odavernék nekik, de eszem ágában sincs kimondani, vagy megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!