Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki léptem egy 10 éves kapcsolatból (ő megadott nekem mindent )és nekem lett egy párom aki nem tudom h meg érdemel-e viszont most a volt párom le feküdt most valakivel és nem tudom el viselni ennek mi lehet az oka ?
Én a helyedben egyiket sem választanám. Az elsőt azért nem, mert okkal lett vége a kapcsolatodnak, 10 év alatt nem változtak olyan dolgok, amik számodra fontosak lettek volna, ezután sem változnának, sőt, csak nyűglődés lenne, mert folyton felhánytorgatnád neki, hogy lefeküdt valakivel és a féltékenység tovább rombolná a kapcsolatot.
A másik emberrel nyilván boldogtalan vagy, nem kérdés, hogy őt élből le kéne építeni, értelmetlen vele lenni csak azért, hogy ne legyél egyedül.
Kicsit magaddal törődj, befelé fordulj, vizsgáld meg, hogy mi az, amire valóban szükséged van. Amíg zavar van a fejedben, addig a kapcsolataid sem lesznek egészségesek.
2-es vagyok. Az elején azt mondtad, mindent megadott. Most akkor ez mégse igaz, ha problémaitok voltak.
Alkalmas vagy te egyáltalán párkapcsolatra? Bocsi, de a kamaszlányok voltak ilyen érthetetlenek, akikkel 18 éves korom óta nem kezdek, mert éretlenek.
Nem tudod,megérdemel-e a mostani párod???
Nem vagy te egy kissé önhitt?
Sajnos, azt nem érted, hogy a válaszolók nem okoskodni akarnak, hanem arra próbálnak rávilágítani, hogy ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. Ezek nem negatív gondolatok, hanem a józan ész szava. Egy kívülálló sokkal jobban meglátja a te életed buktatóit, mert érzelmileg nem érintett.
A döntés végül is a tied, bármit is írunk, neked kell elhatározni magadat.
De ha ebben csak a rosszindulatot látod, de bele sem gondolsz, akkor miért írtad ki a kérdésedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!