Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet szakítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szakítani egy öngyilkosságra hajlamos lánnyal?

Figyelt kérdés

Jelenlegi barátnőmmel akivel pár hónapja vagyok együtt, a stílusa és az életszemlélete miatt úgy érzem nem szeretném folyatni vele a kapcsolatot, viszont mesélt arról hogy többször volt már olyan depressziós hogy öngyilkos is akart lenni amiből egy egy barátja segítette ki. Mikor baráti társaságomba 4. alkalommal elhívtam és ismert mindenkit, este végére ismét öngyilkos gondolatai támadtak mivel nem 120%ig csak vele foglalkoztam hanem a többiekkel is beszélgettem.

Teljesen tanácstalan vagyok, és úgy érzem ismét kárt akarna tenni magában ha szakítanék vele mivel nagyon kötődik hozzám ( szinte már betegesen, ez is az egyik oka hogy miért szeretnék szakítani) mit tudnátok tanácsolni?

2021. jún. 28. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a lány valoszinüleg kapcsolatmániás. Keress neki egy másik pasit, igy ha egyedül marad, azonnal lesz neki más, és nem fog bedepizni.
2021. jún. 28. 18:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, visszatérve néhány kérdésetekre:

Sajnos tényleg kevés barátja van akivel meg erről tud beszélni mégkevesebb.

Családja sem érti meg és úgy tekintik hogy ez egyfajta "hiszti" a részéről így semmibe nézik a gondját.

UI.: a szakítás megtörtént és nem húztam tovább az elkerülhetetlent

2021. jún. 29. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Normálisan kell vele szakítani, úgy, mint bárki mással.

Én is hajlamos vagyok a mentális problémákra sajnos, és semmi sem esik annál rosszabbul, mint amikor idiótaként kezelnek.

2021. júl. 4. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért sajnos szerintem az az állitás nem igaz miszerint aki öngyilkos akar lenni az nem veri nagy dobra..sajnos én tapasztaltam ennek az ellentétét.hogy sokáig fegyegetőzött öngyilkosságal a végén senki nem hitt neki még a legjobb barátja sem hogy megteszi és meg tette sajnos.Szóval szerintem jobban oda kéne figyelni egymásra főleg aki ezzel fegyegetőzik és nem csak annyival kéne le rázni hogy csak fenyegetőzik ugy sem teszi meg.
2021. okt. 7. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!