Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet szakítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szakítani egy öngyilkosságra hajlamos lánnyal?

Figyelt kérdés

Jelenlegi barátnőmmel akivel pár hónapja vagyok együtt, a stílusa és az életszemlélete miatt úgy érzem nem szeretném folyatni vele a kapcsolatot, viszont mesélt arról hogy többször volt már olyan depressziós hogy öngyilkos is akart lenni amiből egy egy barátja segítette ki. Mikor baráti társaságomba 4. alkalommal elhívtam és ismert mindenkit, este végére ismét öngyilkos gondolatai támadtak mivel nem 120%ig csak vele foglalkoztam hanem a többiekkel is beszélgettem.

Teljesen tanácstalan vagyok, és úgy érzem ismét kárt akarna tenni magában ha szakítanék vele mivel nagyon kötődik hozzám ( szinte már betegesen, ez is az egyik oka hogy miért szeretnék szakítani) mit tudnátok tanácsolni?

2021. jún. 28. 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Beszéld meg vele normálisan, ha fenyegetőzik, értesítsd a családját. Nem a te dolgod, az ilyen érzelmi zsaroló energiavámpírokat messzire el kell kerülni. Én talán elmondanám neki, hogy ezért nem fog kelleni senkinek hosszú távon és öngyilok helyett inkább dolgozzon magán. Amúgy nem fogja megtenni.
2021. jún. 28. 10:44
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem a te felelősséged. Rendes vagy, hogy gondolsz rá, de nem láncolhatod magad a boldogtalansághoz.
2021. jún. 28. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szólni kell a családjának, barátainak, hogy segítsenek neki, és természetesen szakítani. Ez a te életed, nem 20 éves házasok vagytok, amikor neked kellene támogatni, sőt még akkor is nagyon eszköztelen tud lenni valaki. Te nem vagy szakember, az nem megoldás, hogy mellette maradsz, mert ettől nem gyógyul meg.
2021. jún. 28. 11:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Írjatok a barátait családját....gondolom ,hogy ha a pasi barátait nem tudja feldolgoni neki nincsennek is,egy egy barátja az párja volt??

Előző párjaival hogy szakított??

2021. jún. 28. 12:08
 5/14 anonim ***** válasza:

4es értelmesebben!

Írjatok a barátait családját....gondolom ,hogy ha azt nem tudja elfogadni hogy párjának vannak barátai a lánynak nincsennek is. Az egy-egy aki barátja aki kihúzta a letargiából volt párja volt??

Ha ilyen bolond, a szüleinek nem tűnt fel? Ha féltűnt miért nem kezeltették pszichológussal?

Okés a kerdező szakítani akar jogosan!- De azért ennek a viselkedésnek a gyökerét kellene megtalálni!

Előző párjaival hogy szakított??

2021. jún. 28. 12:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Értesíted a családját és szakítasz. Pont. Nem a te felelősséged.

Most ez lehet nyers, de így van.

2021. jún. 28. 12:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki ongyilkos akar lenni, az nem veri nagydobra. Aki figyelemhianyos es energiavampir, az pedig zsarolni fog vele. Szakits vele ertelmesen, a tobbi az o dolga. Eddig is tulelte a szakitasokat, menni fog neki most is.
2021. jún. 28. 13:30
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem a te ügyed. Mondd el a családjának és a barátainak, hogy figyeljenek oda rá, aztán tiltás. Az egész brigádot..a haverjai se írogassanak neked. Kész
2021. jún. 28. 14:42
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
8-as vagyok. Én ismertem egy lány, aki 22 évesen öngyilkos lett egy 40 éves, nős faszi miatt.... ez mindenkinek a maga döntése és nem tudom így utólag jobb-e neki de ő így döntött. Nem vagy te óvodapedagógus, hogy pesztráld a másikat.
2021. jún. 28. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan, határozottan, vissza sem nézve.
2021. jún. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!