Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon elkezdett hiányozni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elkezdett hiányozni az exem. Feloldjam a tiltást?

Figyelt kérdés

Letiltottam mindenhol, mert jó ideig még akaratom ellenére zaklatott. És nem érdeklődésre gondolok, hanem folyton provokált. A tiltás után nagyon rossz volt, majd megszoktam, hogy nem beszélünk többé. Ennek néhány hónapja. Viszont egy hete ismét iszonyat rosszul vagyok, hiányzik. És nem arról van szó, hogy szeretnék újra vele lenni, csak szörnyű ez a 0 kommunikáció. Mégis csak vele töltöttem hosszú éveket, egymással osztottunk meg mindent, a legjobb barátok voltunk. És eléggé megvisel ez a helyzet lelkileg, hogy ennyire ki kellett iktatnom az életemből. Még sosem kellett 1 emberrel sem így tennem életemben, csak vele. Néha jó lenne beszélni néhány szót, hogy mégis miújság a másikkal...

Vagy inkább várjam meg, míg teljesen elmúlik ez az egész bennem és hagyjam? Nem tudom, mi lenne a bölcs döntés. Sajnos nem vagyok ennyire lelketlen. Úgy érzem, örökre nyomott hagyott ő bennem. Ráadásul nekem az első párom volt. Nem viselem jól ezeket a dolgokat... :(

Mit tanácsoltok?

2021. jún. 21. 16:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Ez illuzio.

Nem ő hianyzik neķd hanrm egy NŐ/ffi az eletedbol.(nem hámoztam ki a nemed)

Ha ezt a hianyerzest az exedre vetited ki, nagyon megszívatod vele sajat magad.

Szívesen

2021. jún. 21. 17:35
 12/25 anonim ***** válasza:
8 év után tini kapcsolatban ez teljesen normális érzés, megszoktad, akármilyen szar volt. Nem lesz jobb tőle, csak magadat
2021. jún. 21. 17:54
 13/25 anonim ***** válasza:
+12 csapod be. Majd 5 év múlva beszélgethettek, esetleg..
2021. jún. 21. 17:56
 14/25 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Valószínűleg tényleg csak magamat szivatnám, főleg, ha bunkón reagálna. Igazából egy hete rajtam van ez a negatív hullám és nehéz.. Gondoltam, ezzel hátha könnyítenék magamon. De hosszútávon biztos rosszabb lenne, ha most megtörnék..
2021. jún. 21. 18:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
ne tedd :). Nehéz rendben, tarts ki!!!! Ne old fel semmi képpen sem!!!!!!
2021. jún. 21. 19:14
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
ki dobtad, most meg már hiányzik .. Komplett örült vagy !
2021. jún. 21. 21:00
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Megteheted de akkor csatlakozz a retardáltak közé és utána ne legyen sírás.
2021. jún. 21. 21:06
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok őrült. Muszáj volt megtenni, de ezt nem részletezem most, mert nem ez a lényeg. Attól még az érzelmek nem múlnak el egyik pillanatról a másikra. A kötődés, meg a ragaszkodás meg végképp nem.

De nagyon irigylem azokat, akik heteken belül tovább tudnak lépni. Elhihetitek, hogy én sem jókedvemben vergődök, hanem mert ezt érzem. Ezt meg befolyásolni nem tudom.

2021. jún. 21. 21:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Én 2x fáztam erre rá. Szóval nekem elhiheted , hogy NE keresd!

Mikor az exem először megcsalt, futottam utána hetekig, vagy talán 2 hónapig is mire megint összejöttünk. Eltelt 3 év, megint megcsalt. Hiába fàjt kicseszett módon, megálltam, hogy nem keresem. Mikor kezdtem elfelejteni , felbukkant . Beszélgettem vele, sőt a törtèntek ellenére még segítettem neki kimászni egy elég mély depressziòbòl is. Majd amikor jobban lett beközölte , teljesen ignorál mert van valakije.

Szóval Kedves Kérdező , nem éri meg ! 😀 Hacsak nem hasonló balfék akarsz lenni , mint én voltam.

2021. jún. 21. 22:01
 20/25 anonim ***** válasza:
Megint csak zaklatna, hiányzik az neked?
2021. jún. 22. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!