Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon elkezdett hiányozni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elkezdett hiányozni az exem. Feloldjam a tiltást?

Figyelt kérdés

Letiltottam mindenhol, mert jó ideig még akaratom ellenére zaklatott. És nem érdeklődésre gondolok, hanem folyton provokált. A tiltás után nagyon rossz volt, majd megszoktam, hogy nem beszélünk többé. Ennek néhány hónapja. Viszont egy hete ismét iszonyat rosszul vagyok, hiányzik. És nem arról van szó, hogy szeretnék újra vele lenni, csak szörnyű ez a 0 kommunikáció. Mégis csak vele töltöttem hosszú éveket, egymással osztottunk meg mindent, a legjobb barátok voltunk. És eléggé megvisel ez a helyzet lelkileg, hogy ennyire ki kellett iktatnom az életemből. Még sosem kellett 1 emberrel sem így tennem életemben, csak vele. Néha jó lenne beszélni néhány szót, hogy mégis miújság a másikkal...

Vagy inkább várjam meg, míg teljesen elmúlik ez az egész bennem és hagyjam? Nem tudom, mi lenne a bölcs döntés. Sajnos nem vagyok ennyire lelketlen. Úgy érzem, örökre nyomott hagyott ő bennem. Ráadásul nekem az első párom volt. Nem viselem jól ezeket a dolgokat... :(

Mit tanácsoltok?

2021. jún. 21. 16:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, míg elmúlik. Első barátod volt, nyilván megviselt. De ne adj teret az újabb zaklatásnak, provokációnak. Foglald el magad csavarogj, strandolj, barátnőzz, tornázz, kirándulj.
2021. jún. 21. 16:16
 2/25 A kérdező kommentje:
Ezek mind megvannak, de belül mégis nagyon fáj. :( hiába edzek minden nap, hiába van programom minden hétvégére, minden hiába. Csak rajta tudok kattogni egész k.baszott nap... :(
2021. jún. 21. 16:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy fáj. Majd elmúlik.

Lesz még ilyen, az is fájni fog. Idő.

2021. jún. 21. 16:21
 4/25 anonim ***** válasza:
49%

és ezzel millióan így vannak: "Mégis csak vele töltöttem hosszú éveket, egymással osztottunk meg mindent, a legjobb barátok voltunk." ---> bla bla bla.

Foglald le magad, a sok sok unalmas idődet próbáld hasznosabban tölteni, és próbálj ismerkedni másokkal.

persze nyilván sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne visszamenni az exhez mert az csak egy sziával jár....egy új kapcsolatért meg tenni is kell valamit.

2021. jún. 21. 16:23
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak magaddal tolsz ki, ha feloldod. Hidd el, elmúlik ez az érzés.
2021. jún. 21. 16:27
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem mennék hozzá vissza, mert felfogtam ép ésszel, hogy megromlott a kapcsolat. Csak jó lenne tudni róla néha valamit..
2021. jún. 21. 16:28
 7/25 anonim ***** válasza:
63%
Igen én is hasonlóan vagyok, én feloldottam őt.. de fogalmam sincs hogy jól tettem-e.. de szerintem ha ennyire rossz most neked, akkor én feloldanám, utána bármikor vissza tudod tiltani, ha valami nem oké.
2021. jún. 21. 16:44
 8/25 A kérdező kommentje:

Persze amúgy, nyilván tudom, hogy vannak még páran így..

Csak azért mégsem egy 1-2 éves első kis tini kapcsolat volt, hanem majdnem 8 év. Túl sok mindent éltünk meg együtt ahhoz, hogy pikkpakk elfelejtsem. És még ha friss lenne a dolog, de nem. Már lassan 1 éve lesz, hogy külön mentünk, tehát erre sem lehet fogni

Néhány hónapig még keresett, majd kénytelen voltam tiltani. Azt hittem, hogy jobb lesz. Már eltelt kommunikáció nélkül is jó pár hónap, de fáj nekem ez a helyzet is...

2021. jún. 21. 16:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor old fel, írj neki, aztán ha rábacol akkor rábacol ez van. Erre nem lehet mást mondani.
2021. jún. 21. 17:02
 10/25 anonim ***** válasza:
Ha csicska vagy, akkor nyugodtan.
2021. jún. 21. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!