Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináltok, amikor hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, amikor hiányzik az exetek?

Figyelt kérdés
8 hónapja szakítottunk. Dolgozom, sok programot szervezek, edzek, stb. De nyilván nem lehet az ember 0-24 társaságban,vagy elfoglalva valamivel. Egyedül élek és este, vagy reggel, mikor még itthon vagyok egyedül, sokszor rámtör a hiánya és szívem szerint olyankor írnék neki, de nem tehetem. Nagyon rosszak ezek a mélypontok.. Ti ilyenkor mit csináltok, mivel terelitek pozitívabb irányba a gondolataitokat?
2021. jún. 19. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem teheted?
2021. jún. 19. 09:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Mert ezzel csak egy lavinát indítanék, ami nekem nem lenne hosszútávon jó. Csak mégjobban késleltetném a tovább lépés folyamatát...

Meg ő szerintem mentálisan nincs teljesen rendben. Még hónapokig "zaklatott" a szakítás után, pedig új párja is lett szinte egyből.

De ha én akarnám keresni, mert mostmár én "kontrollálom" a dolgokat, vagy bunkó lenne, vagy nem is válaszolna. Csak akkor tud hízelgő és kedves lenni, ha ő akar beszélni velem..

2021. jún. 19. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt hasonló emberhez szerencsém fiatalabb koromban. Ő is szintén akkor volt hízelgő, amikor ő akart dolgokat. Ez jó, hogy átlátod. Érettebb fejjel könnyebb kezelni. Elég volt erre gondolnom és rögtön dühöt és szánalmat éreztem, nem hiányt. Aztán el is múlt. Az ilyenre nincs szükség, szép dolgok m eg mással is lesznek, csak át kell ezen lendülni.
2021. jún. 19. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig arra gondolok, hogy milyen szemét módon bánt velem, hogy hány éjszakát sírtam át, míg ő élvezte, hogy hitegethet, terrorban tarthat, csakhogy megalázzon. Na meg az is sokszor eszembe jut, hogy végig azt éreztem a kapcsolatunk alatt, hogy engem más jobban szeretne. Szóval várok rá!
2021. jún. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!