Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem, szívesebben lennék vele a párom helyett?
Tavaly kidobott a barátnőm a jelenlegi barátnőm miatt. Sok volt már a probléma a kapcsolatban és igen, hülye voltam, találkoztam a tudta nélkül párszor egy lánnyal. A barátnőm rájött és kirakott. Összejöttem a jelenlegi barátnőmmel akivel egy ideig minden szép és jó volt, nem igazán vannak problémáink se, fél éve vagyunk együtt.
Az exemmel még próbáltam néhányszor beszélni és bocsánatot kérni, jóban maradni vele, de nem volt rá vevő és letiltott mindenhol... Így már hónapok óta nem tudok róla semmit. Vagyis instagramon meg szoktam nézni más profilból mert nyilvános és hát nem tudom most, mit érzek.
Azt hittem, hogy őt megviseli a szakítás és még biztos nagyon rosszul van, de a posztjai alapján inkább irigykedem rá.. Vagyis nem irigykedem, hanem azt érzem, hogy szívesen ott lennék vele. Régebben is állandóan csavarogtunk és ez a hiányzik. A mostani barátnőmmel is szoktunk programokat csinálni, de közel sem olyan színes és változatos. Minden hétvégén legalább az egyik nap fixen ugyanaz a program egy hobbijából kifolyólag. Egy ideig szerettem ott lenni vele mert újdonság volt, de gyakorlatilag olyankor én az egész napot végig unatkozom és telefonozom kb míg ő elvan.
Míg a volt barátnőm rengeteg új helyen járt azóta, amiket anno még nekem is említett, hogy szeretne velem elmenni oda, de nem mentünk. És közben azon is kattogok, hogy vajon kivel mehet ezekre a helyekre, vajon van-e új barátja vagy mégis kivel jár el... Neki mondjuk ellentétben velem vannak barátnői meg barátai de a kapcsolatunk alatt mindig arra panaszkodott hogy velük értelmes programot nem lehet csinálni. Most meg látom, hogy egész napot igénybe vevő dolgokat csinál... És félek, hogy van új barátja és vele programozik. Minden egyes képnél azt érzem hogy mennyire hülye voltam és hiányzik nekem, milyen jó lenne ott lenni vele. De már nem merem megkeresni őt, mert pár hónapja sem volt hajlandó elmondani hogy van-e valakije, azt mondta semmi közöm hozzá és foglalkozzak a barátnőmmel..
Szeretném vele valahogy mégis felvenni a kapcsolatot és elmondani, hogy hiányzik nekem.
Eddig azt gondoltam, hogy biztos én is hiányzom neki és rossz neki, hogy külön vagyunk, mert sokáig együtt voltunk és különleges volt a kapcsolatunk. De minél több képét látom, némelyiken ő is szerepel és mosolyog és a szívem összeszorul hogy boldogabb lehet most nélkülem mint velem volt..
Nem tudom mit tegyek, szeretném rendbehozni és újra vele lenni.
Nagyon csúnya dolog volt amit tettem ezt tudom. Szerintetek hogy tudnám ezt helyrehozni és jóvá tenni? Fél éve szakítottunk kb.. Érezhet még irántam?
Nem az exed hiányzik, hanem az, hogy ő szervez programokat, és meg sem kell erőltetned magad.
Én a helyedben mindkét lányt békén hagynám...
Nem tudlak sajnálni. Nálunk is ez volt a szitu, annyi különbséggel, hogy az exemet a másik csaj is kihajította. :D
Én azóta párkapcsolatban élek külföldön, ex drága meg egyedül otthon. Nem sajnálom, megérdemli és te is, amilyen szt kavartál magadnak.
Amúgy hagyd ott a barátnődet, mert nem szereted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!