Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez célzás lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez célzás lenne?

Figyelt kérdés

Az exemmel 1 hónapja már külön utakon járunk. 1 hete elkezdett feltűnően viselkedni a közösségi oldalán.

Megosztotta ezt a Lil Peep számot: https://www.youtube.com/watch?v=WvV5TbJc9tQ

A barátnőm ennyit mondott erre:

Hát ez a szám arról szól, hogy elvesztette a szeretett lányt, pedig ő mindent megadott volna neki, de a lány belefáradt az ,,életstílusába". Ugye Lil Peep keményen tolta a bulikat meg a drogokat, és gondolom erre utalhatott a zenében. Sajnos túladagolásban halt meg pár éve.

Maga a dal arról szól hogy mindketten szeretik egymást csak a körülmények ezt nem teszik lehetővé Lil Peep életmódja miatt.

Ez lehet egy célzás felém? Mi azért nem vagyunk már együtt, mert döntésképtelen és semmibe nem becsült!

2021. jún. 10. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Milyen komoly beleképzelések mennek. :D
2021. jún. 10. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Vagy inkább csak tetszett neki és azért osztotta meg, szerintem ebbe nem kell többet belelátni. Főleg mivel nálatok nem is ez volt a szakítás oka. Ne foglalkozz vele.
2021. jún. 10. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de igazából teljesen mindegy, hogy célzás-e.

A lyuk nyilván hiányzik neki (ne haragudj, hogy ilyen nyers vagyok), de ha igazán szeretett volna, nem a közösségi oldalon sajnáltatná magát, hanem javított volna az életmódján. Ha még célzás is, biztos, hogy egy drogos kölyökkel akarod leélni az életed?

2021. jún. 10. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!