Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet? Mindig ez lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Az első egy év nagyon szépen telt. Majd utána jöttek a gondok. Szakított velem mikor egy nagy stressz érte az életében, hogy neki ez a kapcsolat nem jó mert nem boldog. Ahogy megoldódott nála a stressz(lediplomázott) visszasírta magát. Jött egy újabb nagyobb stressz az életében(első munka) megint ez volt ugyanezzel a szöveggel. Nem beszéltünk itt se 2 hétig ahogy az elsőnél se majd "meglepett" egy hosszú bocsánatkérő levéllel és leírta miben kell megváltoznia leginkább neki de megbeszéltük és kibékültünk. Majd most egy újabb stressz jött a munkahelye miatt. És természetesen most is bedepizett és megint ez történik. Csak most úgy érzi, hogy ő nem tud engem boldoggá tenni mert nem tud annyit beletenni a kapcsolatba mint én és mással boldogabb lennék szerinte.(Ami persze nem igaz mert boldoggá tesz de a stresszt és problémát egyáltalán nem tud kezelni és megbeszélni se). Ez lehet a stressz miatt? Vagy csak véletlen egybeesés? Mert ha nincsen semmi stressz az életében jól elvagyunk együtt. Sokat cukiskodunk, nevetünk, kirándulunk, romantikus programokat szervezek. De ahogy jön egy nagyobb stressz vége.2021. jún. 10. 21:04
1/2 A kérdező kommentje:
Az hozzá tartozik a történethez, hogy most mikor történtek a munkahelyén zűrök próbáltam ott lenni mellette. De elégé rossz kedvű volt és hisztis. Nem volt neki semmi jó így én se tudtam már teljesen nyugodtan és boldogan kezelni a dolgot.(nem veszekedtünk és nem hibáztattam ezért).
Illetve más fajta családba nőttünk fel. Az én szüleim családcentrikusak így rengeteget voltunk együtt és a szeretett is ki volt mutatva. Amit én a tesóimmal azóta meg is teszek. Neki a szülei inkább karrieristák és náluk teljesen az ellentetje volt mint nálunk. Furcsálta is, hogy mi mondjuk egymásnak, hogy "szeretlek". Talán ez is közbe játszik.
2021. jún. 10. 21:12
2/2 anonim válasza:
Szia, igen, valószínűleg egyrészt nincs jó mintája arra vonatkozóan, hogy milyen egy jól működő kapcsolat. Lehet, hogy otthon is egymáson vezették le a stresszt, lehet a szülei is veszekedtek egymással, ha munkahelyi gondjaik voltak. Így azt hiszi, ha nem érzi jól magát bármi miatt, akkor az a kapcsolat hibája. A szakítás pedig egy stresszlevezetési mód, csak éppen nem jó. Szerintem beszélgess erről, lehet, hogy egy pszichológus tudna neki segíteni, hogy átkeretezze a problémákat, jobban rálásson a saját működésére. Mert ez meg a kapcsolat szempontjából nagyon romboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!