Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek most mi a helyzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PhYtlEn kérdése:

Szerintetek most mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég egy másfél hónapja szakított velem a párom…

Mivel én május közepén el is költöztem tőle nem nagyon beszéltünk, igazából annyi a lényeg, hogy újra fel kerestük egymást, mivel nem tudunk túl lépni ezen az egészen… szeretjük egymást és jól is érezzük magunkat egymás társaságában.

Viszont annyi történt, hogy a kapcsolatunk vége fele a párom 2x elment egy szórakozó helyre és 2x ugyanazzal a pasival csókolózott…

Olyan rosszul esett, hogy ezt anyósomnak elmondtam és a leányzót nagyon le hordták a szülei :/ persze mikor ez megtörtént nem győztem bocsánatot kérni… miután eljöttem onnan, ismét össze kaptunk és annyira fájt, hogy már nem érdekelt és elküldtem melegebb éghajlatra… úgy gondoltam, hogy már úgy se érez semmit akkor rá veszem magam, hogy el kell engednem.. viszont múlt hét pénteken újra felvettük a kapcsolatot és nagyon szeretem és ő is engem… nagyon furcsáljuk ezt az egészet…

Annyitól félek, hogy talál egy jobbat ugyanis mellettem beszélget nem egy férfival :/ de azt mondja hogy azok csak haverok…

Mindegy annyi a lényeg hogy beszéltem róla erről és mondta hogy szeretne még kapcsolatot de már nem viszonyul úgy hozzám mint régen… nagyon fáj hogy itt van de mégse… mit csináljak? Nem bírom nélküle és nagyon szeretem őt…

Ilyet is mondott, hogy ha elmegy valahova szórakozni és ha valami is történik valakivel a buliba akkor ahhoz semmi közöm és őt se érdekelné ha enis bármit tennék…

Én viszont nem tudok más felé nézni..

tudtok valami tanácsot adni?

Nem voltam még ilyen helyzetben és nagyon kemény mostanában minden…

2021. jún. 10. 06:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez úgy hangzik, hogy szívesen veled lenne, amíg nem talál jobbat nálad... ilyenbe nem érdemes... kuka az egész 🙁 jobbulást!
2021. jún. 10. 07:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát figyelj lehet, de akkor miért mondta azt, hogy lehet, hogy ők jobbak nálam kinézetileg, viszont nem érnek fel hozzám…
2021. jún. 10. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyászold meg a kapcsolatot és próbáld meg minél hamarabb lezárni, elfelejteni. Ha szükséges szakíts meg vele minden kapcsolatot, másképp nagyon nehéz lesz elfelejteni.

Teljesen más az elképzelésetek a jövőt illetően, ha vele maradsz, reménykedsz csak szenvedni fogsz.

2021. jún. 10. 07:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen igen sokat gondolok erre. Viszont amúgy azt elfelejtettem mondani h szeretget meg törődik velem, össze járunk szeretkezni stb.. mondta hogy nem akar elengedni mert velem nagyon jó lenni és sokan mondták, hogy várjak ugyanis nem egy ismerősöm volt ugyanebben a helyzetben.. meg kérdeztem tőle, hogy ebből lehet-e még valami azt mondta igen és ha így tartjuk a kapcsolatot kialakul..
2021. jún. 10. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod, ha nem vágysz monogám kapcsolatra működhet nyitott kapcsolatként, de írásodból úgy vettem ki szerelmes vagy, csak őt akarod, így viszont nagyon fog fájni, hogy melletted másokkal is van.
2021. jún. 10. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked ez nem fog menni most mert szerelmes vagy ,ebből nem jössz ki lelkileg jól,ha több energiát fektetnél a kapcsolatba és talán úgy döntene hogy melletted marad és hűséges lesz ,nos az sem fog örökké tartani. Mert te nem vagy neki a nagy ő és ezért nem mond le a kalandokról érted. Remélem érted mire gondolok. Ne járjatok össze se szex se semmi ,max beszélgetés ,ki mit akar hogy miről mit gondol és érez, ez sokat segíthet neki is és neked is abban hogy hogyan tovább, de mondom semmi testi kontakt vagy találkozó,mert ő nem vesz komolyan te meg túl sokat képzelsz ebbe a kapcsolatba,neki és neked is változni kell ha ebből bármi komolyat is akartok és ezt neki is mond el.35f
2021. jún. 10. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!