Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki még másfél év után is érdeklődik, hogy hogy vagyok, az mit jelenthet?
Nem párkapcsolat volt közöttünk, már csak a nagy korkülönbségből kifolyólag sem. Ő szakított velem, de nem engedtük el teljesen egymást. Ő mindig felköszöntött, én meg vissza ha olyan alkalom volt, vagy ünnep, általában ilyenkor a beszélgetés is kialakult, többségében ő kezdeményezte azt is. Magától soha nem mondta, hogy esetleg megbánta, és szeretné újrakezdeni. De többször is kérdezte, van e barátnőm. Legutóbb mélyebbre jutottunk beszélgetésben, érzelmesebb állapotomban voltam, és kiszedte belőlem, mondtam, hogy "nekem azért hiányzik", de ő nem mondta hogy én is neki, csak hogy "jó érzés neki is visszagondolni rá". Viszont azóta eltelt vagy másfél hónap, azóta se írt. Ki érti ezt?
Mégegyszer mondom, nem párkapcsolat, inkább csak szex volt közöttünk, viszont érzelmekkel.
29F 50N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!