Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Közel 1 éve szakítottunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 1 éve szakítottunk. Hogyan legyen rajta túl?

Figyelt kérdés
Júliusban lesz egy éve, hogy azt mondtam a pasimnak változtasson a viselkedésén, vagy szakítsunk, azt mondta szakítsunk, azóta nem beszél velem, mindenhonnan leblokkolt, el fordítjuk a fejünket az utcán, ha találkozunk, nem fog szóba állni velem soha többet. Fél éve mindketten kapcsolatban vagyunk mással, mégis minden nap ő az első és az utolsó gondolatom, úgy érzem tartozom hozzá és ő az igazi, de nincs több esélyünk, szerintem már régen túl van rajtam és el is felejtett.

2021. jún. 6. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a viselkedésével pont azt akarta elérni, hogy szakíts már végre, mert ő gyáva volt lelépni csak úgy. Szerintem is rég túl van rajtad, már akkor is túl volt, amikor végre szakítottál vele és titokban erre várt. Szóval teljesen hibásan gondolod azt, hogy hozzá tartozol, de vannak ilyen félresikerült kötődések.
2021. jún. 6. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán ne hülyítsd többé azt, akivel jelenleg együtt vagy, mert ez mélységesen etikátlan részedről, kérdező. Egyébként meg a "túl lenni valamin" állapothoz vezető legfontosabb lépés az, ha FELDOLGOZOD azt a bizonyos időszakot, amelyben az a "valami" benne foglaltatik, amin túl akarsz lenni. Már ha TÉNYLEG túl akarsz lenni rajta, és nem vissza akar(nád) szerezni (amennyiben lenne erre lehetőséged). Szóval döntsd el, mit akarsz. Saját akaratodból, ne kényszerből.
2021. jún. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!