Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha emiatt gondolkodom szakításon? (többi lent)
Na, az egyik alkesz bevédte látatlanul is a másikat.
Ez most komoly? Áldozathibáztatás level 10: A pasija kotta részegen órákig kiabál, de nyilván a barátnő a hibás, mert hát kiprovokálta.
Mekkora egy sutyerák hozzáállás.
Nekem semmi gondom a piával, rossz tapasztalatom sincsen, de az mindig nagyon taszító, ha valki rendszeresen nem bír önuralmat gyakorolni és nem ismeri a korlátait.
Most másfélk hét alatt kétszer is volt ilyen, ez nem a néha-néha kategória.
Mindenki ismeri (legalábbis kellene) a saját határait, tudja mire hogyan reagál. elve nem értem mi a jó abban, ha valaki felnőtt korban folytpon lerészegedik, az a tiniknél szokás és egy darabig rendben is van, de aki nem növi ki a részegen randalírozást az igenis alkoholista és veszkjődne vele a fene. Részegen velem senki ne ordibáljon évi egyszer sem, ha nem bír uralkodni magán, akkor ne igyon. Vagy igyon, csak az életemből tünjön el.
Kérdező szerintem ez lapát. Változni nem fog, már számtalanszor kérted, egyáltalán nincsen tekintettel rád, magadat kíméled meg , ha mielőbb kiszállsz.
Utána legalább lesz alibije, hogy mindig igyon a haverokkal, mert hát kirakta a csaja...
Nektek az ilyen beleférne néha (havi 1-2) vagy nem?"
Havi 1 -2 alkalom nekem beleferne.. Ha csak annyi hogy dulongel meg voros a szeme..es nem aggressziv..
Miert kiabalt, te nem kiabaltal? Mit kiabalt?
Attol is fugg hany eves, sok embert tudok aki 30 folott mar nem rugott be addig meg eleg gyakran volt olyan buli..
Attol hogy az apad gaz volt es ivott nem biztos hogy azt ra kell vetiteni
Ezen kívül milyen a kapcsolatotok?
Nálam apukám alkoholista volt (és az összes férfi felmenő) és én sem tolerálok ezt a páromnál, vagyis nem jövök össze ilyen férfival. Volt egy ismerősöm akinek hasonló volt a barátjával. Ott kibukott hogy elég sok gondja van a srácnak (önmagával és úgy általában a világgal) az ilyen alkoholos-kiabálós esetek kapcsán szakítás is lett a végén mert a lány belátta hogy a srác túlságosan sérült és egyáltalán nem látja be hogy gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!