Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg hülye vagyok?
Holott náddal ringat,
holott csobogással,
kékellő derűvel,
tavi csókolással.
Lehet, hogy szerelme
felderül majd mással,
de az ringassa
ilyen ringatással.
(József Attila)
Nekem is volt hasonló esetem. Gondoltam ott leszek neki mint barát amíg rá nem jön, hogy én jobban megbecsülöm. De ha nem jön rá az sem érdekel, csak ott lehessek ha szüksége van valakire. Végül már nem is válaszol az üzenetemre pedig semmi izé nem volt. Talán 1-2 vicces elszólalásom mikor mondta, hogy este programja van.
Az jó ha barátok tudtok lenni, de ne felejtsd el, hogy több nem lesz. Biztos zavar, hogy már nem a tied ha csak kicsit is. Ha ugyan úgy együtt vagytok meg beszélgettek stb., akkor előbb utóbb jobban fog fájni. Barátságból lehet kapcsolat de fordítva nem. Én is ebben akartam hinni, de nem. Fordítva sajnos nem megy. Tisztítsd meg az elméd és ha sírni akarsz sírj, de el kell engedned.
Te tényleg hülye vagy. Annak örülsz hogy egy másik pasi dugja azt a nőt akit szeretsz? Tartsd nekik a gyertyát.
Valószínű hogy az új pasi nem ilyen mulya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!