Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudhat az exem?
Figyelt kérdés
Szakítottunk, de átmentem hozzá valamelyik nap. Még régebben kapott tőlem egy poharat, rajta a nevünkkel, benne egy plüssel, ez mindig a szobájában volt ugyanott. Mikor átmentrm hozzá nem volt ott a pohár, csak a plüss. Azt mondta azért mert ivott belőle és már a konyhában tárolja. Évekig nem ivott belőle ameddig együtt voltunk, most arra gondoltam lehet más lányokat visz haza, és előlük dugta el. Nyilván szakítás után semmi közöm nem lenne ehhez, de ameddig nekem sirdogál hogy hiányzom neki, találkozzunk, én vagyok élete szerelme, és nehezen engedjük el egymást, addig persze hogy érdekel.
22/L
2021. máj. 18. 07:32
1/9 anonim válasza:
Miért szakítottatok? Nekem pl most lett vége egy igen tartalmas kapcsolatomnak, és hát amit tőle kaptam közel mindent eltüntettem azért mert megcsalt. És ezért marha fontos, hogy mi volt az ok amiért külön kellett mennetek? 28/f
2021. máj. 18. 07:36
2/9 A kérdező kommentje:
Nem illettünk össze, azért szakítottam vele.
2021. máj. 18. 07:40
3/9 anonim válasza:
Ha jogosan szakítottál, nem illetek össze, akkor minek rugózol rajta? Lehet, csajok elől dugja el, lehet, tényleg használta, lehet, véletlenül lelökte és eltört. Teljesen mindegy, hogy miket mondd, meg miről sír, ha te megalapozottan jutottál el oda, ahova. Csak magadat szivatod, ha hagyod magad rábeszélni a folytatásra, mert egyedül vagy, és neked is ugyanúgy fel kell dolgoznod a szakítást hiába te lépted meg. Ez egy ilyen dolog.
2021. máj. 18. 07:47
4/9 Noren1989 válasza:
Ki nem sz-rja le?
Exed. Ha megy a habi, időhúzàs, bannolod.
Mint minden, kicsit is értelmes ember.
Majd növesztesz agyat és ràjössz.
2021. máj. 18. 07:48
5/9 anonim válasza:
Az exed, tehát azt csinál, amit akar, nem vonhatod felelősségre semmiért. Felesleges ezen pörögni. Ha nem tudod ezt megtenni, jobb, ha nem találkozol vele. Vagy legalábbis nem nála találkoztok. Eleve furcsa nekem, hogy az exed lakásába átjársz.
2021. máj. 18. 07:53
6/9 anonim válasza:
Lehet nem volt elmosogatva es kellett egx pohar
2021. máj. 18. 08:04
7/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ezt meg kell gyászolni. Ha nem illetetek össze, akkor el kell engedni. Kapcsolat után az a tapasztalatom, hogy abból barátság már nem igazán lesz. Én azt tenném, hogy egyáltalán nem keresném. Számát blokkolnám, tiltás mindenhova. Neked sem lesz könnyebb ha ezt a kapcsolatot nem engeded el. Kezdj el szórakozni vagy új hobbi. Tudom ilyenkor mikor ezt felismeri az ember, akkor kb. semmihez sincs kedve, de muszáj. Aztán meglátod pár hónap után már vissza is nyerted önmagad. Ugyan ez igaz az exedre is. De ez csak az én módszerem, nyilván neked kell érezni.
2021. máj. 18. 08:08
8/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hazudik-e.
Minden szakítás nehéz, de ha nem illettetek össze, akkor mindegy, mivel jön. Időpocsékolás lenne újra megpróbálni vele, mert előjönnének megint ugyanazok a problémák.
2021. máj. 18. 09:15
9/9 anonim válasza:
Eleve minek mász át hozzá, miért hagyod, hogy neked nyávogjon?
Nekem pl eszem ágában nem volt az exem! nyakára járni ilyen-olyan hülyeséggel szakítás után. Igen, nagyon rossz volt, sírtam egy csomót, de ez van, lassan túlléptem rajta.
Míg ott hesszelsz nála, nem fogod elengedni és csak szívatjátok egymást. Szakadj le róla!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!