Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek minden bántalmazot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden bántalmazott áldozat el fogja hagyni a bántalmazót?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az áldozat nagyon irányítható, nincsenek más kapcsolatai a bántalmazón kívül (max család) és minden butaságot elhisz az elmebajos embernek, viszont egy idő után elege lenne a szóbeli bántások által. Akkor is marad? Vagy ráeszmél, hogy egész végig egy féreggel volt és elhagyja? Nárcisztikus, pszichopata, szociopata.... Szerintem sokan ismerjük a módszereiket, akár internetről.

2021. máj. 17. 21:29
A kérdező szavazást indított:
Legtöbbje elmenekül (1-5 éven belül)
Legtöbbje elmenekül, de több év szenvedés által
Legtöbbje marad, mert annyira manipulálva lett
Kevés marad mellette, akkor is, ha beteg lesz a bántalmazó miatt
22 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:

Az első két opciót javítom:

1. Mindegyik elmenekül

2. Mindegyik elmenekül

2021. máj. 17. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben azt láttam, hogy a legtöbben elmenekültek, de vannak, akik több gyerek és 10-20 év után. Előbb-utóbb mindig szakítás, válás lett a vége, de van, akinek sajnos már későn, amikor már túl sok időt elpazarolt a bántalmazójára.
2021. máj. 17. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Én 13 év után hagytam el, két gyerekkel.

Az ismerősöm még mindig a bántalmazo barátjával van, ott még nincs gyerek. Pedig hasonló a helyzet mint nálunk volt. Neki nem nyílt még ki a szeme.

2021. máj. 18. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább még szül is neki a hlyéje.
2021. máj. 18. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A problema alt itt az anyagi kiszolgáltatottság. Innen indul minden baj
2021. máj. 21. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valami blokkol, hogy elhúzzak..

Félek, hogy mi lesz velem.. nem tudom hova és hogyan tovább..

Ezért toporgok még itt..

Napok óta készülök elmenni, de nem vagyok rá képes..

2021. máj. 21. 12:30
 7/10 anonim válasza:

Minden rossz szándék nélkül tényleg csak meg akarok érteni. Én még sose voltam olyan helyzetbe (szerencsére) hogy bántalmaztak. De aki olyanban van miért nem hagyja el azonnal? Ügy értem mivel veszi rá őt a másik fél hogy maradjon?

Előre is köszi a válaszokat

2021. jún. 6. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Becsülendő, hogy tisztelettel kérdezed, de túl hosszú a szakirodalma ennek egyetlen gyakoris válaszhoz.

Én is voltam mérgező kapcsolatban, bár fizikai bántalmazás szerencsére csak egyszer volt (végigrángatott az utcán, belilult a karom, ahol megragadott), érzelmi bántalmazás és szexuális kényszerítés, manipuláció szinte heti rendszerességgel.

Azt hittem, a mi kapcsolatunk különleges, hiszen sokszor kedveskedett, végig hűséges volt hozzám (ez biztos), mindig dicsért. A fizikai bántalmazásnál kezdtem el először azon gondolkozni, hogy te jó ég, itt valami nem okés. Persze azt is megmagyarázta, hogy csak az érdekemben tette, mert azért rángatott, hogy elérjük a buszt. (1 óra múlva jött volna a következő.)

Egyébként mesterien vegyítette a tökéletes megmentő szerepét a szerencsétlen áldozattal. Előadta, hogy az ő munkája a legnehezebb, legfárasztób a világon, és szerencsétlen, hogy annál a cégnél szív, de közben hősnek állította be magát, amiért ő azt csinálja, és milyen jól csinálja. (Igazság szerint általában fénymásolást, laminálást bíztak rá, semmi komoly fizikai vagy szellemi munkát.)

Mivel persze áldozatnak állította be magát, akivel mindenki csúnyán bánik, holott ő mennyire becsületes, kedves, lelkiismeretes, okos, stb., eszembe sem jutott, hogy valójában én vagyok az áldozat.

2021. jún. 6. 23:35
 9/10 anonim válasza:
100%

#7es vagyok

Kedves #8 köszönöm a válaszod. Igen ez valóban tag téma igyekszem is utána keresni már itt is találtam történeteket amik hasznosnak bizonyultak

Köszönöm hogy te is megosztottad a tiedet. Érdekes volt olvasni kívánok neked sok erőt és kitartást.

Es köszönöm mégegyszer

2021. jún. 8. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen!

Nekem most már csak jobb lehet, ő meg menjen szépen, szívja le másnak az energiáját. Bár a legjobb az lenne, ha valami zárdába vonulna, és senkit sem szipolyozna ki többet.

2021. jún. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!