Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan másnak is, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan másnak is, hogy a saját hibájából szakítás lett a vége valakivel, és azóta is őt gondolja az igazinak?

Figyelt kérdés
Természetesen velem is megtörtént ez, egyszerűen senkit nem szerettem még ennyire, de elrontottam. Már nem lehet visszacsinálni, semmi remény. De megőrít a tudat, hogy csakis én tehetek az egészről, ha nem viselkedek úgy, ahogy, akkor még együtt lennénk.. Nagyon bánt, annyira hülye voltam.. És tényleg az a legrosszabb, hogy helyrehozhatatlan már. Nő vagyok egyébként. Túl lehet ezen jutni idővel?
2021. máj. 10. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tényleg az igazi volt, akkor soha nem jut túl rajta az ember.

Mindig hiányozni fog.

2021. máj. 10. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha ő lett volna az igazi, akkor együtt túljutottatok volna ezeken az akadályokon. Akivel szakítás a történet vége, az nem lehet az igazi.

Én háromszor voltam szerelmes, mindhármat igazinak véltem, pedig az első csak plátói volt, sosem alkottunk egy párt. Végül rájöttem, hogy egyikük sem különleges, én sem vagyok az, egyszerűen emberek vagyunk, akiknek szerelemmel kapcsolatos céljaik is vannak az életben.

Tiniként nagyon fontos volt, hogy különleges szerelmet éljek meg, ma már az számít, hogy egy jólelkű embert válasszak, akiből tényleg az őszinte kedvesség árad. Hidd el, eljön neked is az igazi.

2021. máj. 11. 08:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. én nem 20 éves vagyok már, nem akartam már keresgélni. Nála éreztem azt először, hogy ő kell nekem. Voltam szerelmes többször, de mindig tudtam, hogy nem az igazi az aktuális párom, nála viszont azt éreztem.. de valószínűleg igazad van, legalábbis én neki nem voltam az.. :(
2021. máj. 11. 09:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy neki is Te voltál az igazi. Írtad hogy elrontottad. Lehet hogy kiábrándult belőled..
2021. máj. 11. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet, elhanyagolt már egy ideje, keveset találkoztunk amibe én beleőrültem és neki még chatelni,telefonalni se volt igénye és mikor pár napig nem is írt nem hívott semmi, leírtam neki hogy ennek így vége lesz ha ezt folytatja es o felhaborodott hogy hisztis vagyok es szakított velem, nagyon bánom,hogy leírtam neki azt a mondatot és amiatt lett vége, de lehet idővel én szakítottam volna
2021. máj. 12. 08:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15. Ne haragudj, de neked is azt tudom mondani, hogy az igazi kíváncsi rád, igen is, igénye van a beszélgetésekre és a találkozásokra.

Most fáj, de ennél szerintem csak boldogabb kapcsolatot fogsz megélni a jövőben.

2021. máj. 12. 08:39
 17/18 A kérdező kommentje:
15 ezt ne bánd, ez a pasi csak arra várt, hogy írj valami olyat, ami miatt kiakadhat rád és elküldhet.. ezt utálom a legjobban,ha valami baja van mondja meg, ne ezt csinálja, hogy eltűnik majd ha te emiatt szólsz neki, még téged állít be hibásnak, ez nagyon gáz..
2021. máj. 12. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
#15 csak mégis rossz érzés mikor te jobban akarod ezt a kapcsolatot mint ő és még aztán téged hibáztat, hogy vége lett pedig te próbálkoztál és ő még csak egy picit se akart ezért az egészért küzdeni és ezért nagyon magamra vettem:(...szóval teljesen átérzem...nekem az segít mikor elmegyek kirándulni vagy sokat találkozok a barátaimmal neked is javaslom hogy találkozz emberekkel és egy idő után túl leszel(leszünk) rajta:)
2021. máj. 12. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!