Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudtok pozitívak maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtok pozitívak maradni egy szakítás után?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem soha többé nem fogok megismerni mégegy ennyire vidám, kedves, vonzó férfit, mint amilyen a párom volt. Nem tudom elképzelni, hogy mégegyszer ekkora szerencsém legyen, mert szerintem ez ritka.. nagyon összetörtem. Ti pozitívak tudtok maradni egy szakítás után?
2021. máj. 8. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy majd idővel "kijózanodok", és ahogy az előző szakítás után is azt hittem, hogy soha olyan tökéletes párom nem lesz, így ez az állítás valószínűleg most sem fogja megállni a helyét.

Ráadásul csak nem lehetett olyan hú, de minden téren számomra tökéletes, ha szakítás lett a vége.

2021. máj. 8. 15:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szakítottal vele? S mi volt az oka?
2021. máj. 8. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy idővel nyitsz majd mások felé, és nem hasonlítgatod majd őket minduntalan az exedhez. Mindig van jobb lehetőség, csak lehet, hogy máshogy lesz jobb. Mielőtt megismerted az exedet, se gondoltad, hogy olyan jó lesz az, nem?
2021. máj. 8. 16:13
 4/12 A kérdező kommentje:
1 hete.. én rontottam el, de igazából még most sem tudom, hogy így jobb, vagy vele kellett volna maradnom..? Sokkal fiatalabb nálam, és emiatt többször elküldtem, nem mertem belemenni. Végül kiábrándult belőlem.
2021. máj. 8. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A klasszikus értelemben sehogy. Megtanultam, hogy akármit csinálhatok egy kapcsolatban, ha úgyis a másik fél képtelen korrekt lenni. Így szimplán csak élvezem és használom a kapcsolatokat, de nem adom érzelmileg bele magam, mert felesleges.

Igazából pont a hasonló dolgok miatt, mint amit csináltál. Vicces, hogy nálam is volt egy idősebb barátnő, akivel minden szép és jó volt, de olyan szövegeket nyomott egy idő után, hogy még túl fiatal vagyok, nem éltem ki magam és hasonlók. Végül én is kiábrándultam belőle is.

2021. máj. 8. 16:17
 6/12 A kérdező kommentje:
5ös, ha neki 3 év múlva eszébe jut, hogy gyereket akar, akkor mi van? Ott lettem volna hagyva. Én ezt nem bírtam volna elviselni. Még mindig jobb most szakítani, mint hogy évek múlva hagyjon ott, abba bele is halok.
2021. máj. 8. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
És ha neked jut az eszedbe 3 év múlva? Nem tudom, hogy mi a pontos helyzet, mert nem írtad le.
2021. máj. 8. 16:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy én vagyok a rossz ebben a sztoriban, én szerintem reálisan láttam a kapcsolatot, neki még van ideje bármire, de nekem már nincs.
2021. máj. 8. 16:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem szerintem már most se lehet, nemhogy 3 év múlva. Idős vagyok hozzá. Ő nagyon fiatal.
2021. máj. 8. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. máj. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!