Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításra ad okot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításra ad okot?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy éve voltunk együtt, viszont rajöttem, hogy más lányokat menteget (én már sokszor vitáztam előtte, hogy miért követ annyi lányt). Viszont kis szünet után mègis el tudtam fogadni magamban, mert éreztem, hogy őszintèn bánta, vagyis ígérte, hogy nem lesz hasonló ezután, nem erdekli senki más es hogy engem imád a legjobban. Viszont rájöttem, hogy hizonyos képek tovàbbra is maradtak, újabbakat mentett, ( akar negyszaz kep is) es úgy, hogy előadta, hogy mindnekit kikövetetett, ráadásul rájöttem, hogy még az első kozos félév után is más lányok fenekèt fotózgatta. Nagyon magam alatt vagyok és nagyon becsapva es rettenesetesen érzem magam, mert tudom, hogy nagyon szeret, de közben hazudott és nálam alapvető, hogy soha nem hazudok senkinek. Nem vette figyelembe az erzeseimet es ez nagyon bant. Nem tudom, hogyan felejtsem el őt, de visszafogadni nem szeretném, akármennyire is zokog, hisz a régebbi ígéretei sem értek semmit. Nálatok hol jönne el a szakítás pontja? Már a mentegetés is önmagában igen vagy egyáltalan nem adna okot ez szakításra? Mit gondoltok erről?

2021. máj. 2. 01:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10. Válaszoló: igen, pontosan ezért sajnos. Remélem, idővl az összes szép emlék halványul és valahogy csillapodik ez. Köszönöm!
2021. máj. 2. 15:08
 12/16 A kérdező kommentje:

#1 válaszoló: Mindig azt mondja, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok ennek, és hogy mindennél jobban szeret, plusz fiúk egymás között küldik egymásnak. Érdekes, hogy a haverja, aki szingli, nem küldött neki más lányról képet (már ahányat én láttam). Fordítva, a barátom, akinek vagyok én, ő mégis küldött a haverjának.Undorító és borzasztó, hogy még ő háborodik fel, hogy nekem ez szarul esik. Nem tudok neki hinni.

Nem értem, hogy foghatja fel így ezt, közben meg becsap? És még ő mondja, hogy hasonlóan gondolkozunk...persze...

2021. máj. 2. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Megvaltozni nem fog, viszont ferfiak mas nokrol szoktak fantazialni, ritkan nok is, es ez amugy, ha fejben tortenik es nincs lebukas, teljesen termeszetes. Akkor is az, ha bant.
2021. máj. 3. 18:35
 14/16 A kérdező kommentje:
#13. Igen, ezt én el is tudom fogadni. Abból nem is lenne semmilyen vita. Itt ennèl tobb volt és erre lennék kíváncsi, hogy hol van az a határ, ahol elég?
2021. máj. 3. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Figyelj nálam ez már a határon túl lenne... ha valakivel együtt vagyok nem más lányokról fantáziálok hanem ő a középpont a szememben. Egy dolog ha megnéz egy csaj mondjuk miközbe pörgeti az instát, de ha lementi akkor máskor is látni akarja. Én alapból ha kapcsolatba vagyok mások szerint a világ legjobb pasija is el mehet mellettem nekem akkor is az lenne a legjobb pasi aki fogja a kezem. Más dolog megnézni és más dolog lementeni és még küldözgetni a képet is... olyan párt kell találnod akinek a középpontja vagy és rá se akar nézni másra mert te vagy neki a tökéletes.

2021. máj. 3. 20:47
 16/16 A kérdező kommentje:

#2/#15. válaszoló: Én is így gondolom alapjaiban véve...és nem is értem, hogy gondolhatta. Azt meg, hogy becsap, elárulja, mennyire számít neki valaki..és ő mondja nekem, hogy azonos az értékrendünk. Hát én nem tudom, milyen fura gondolkodásmódja van egyes embereknek.

Köszi a választ megint!:)

2021. máj. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!