Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ex miért keresi meg a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex miért keresi meg a volt barátnőjét egy bizonyos idő után?

Figyelt kérdés
Miközben van kapcsolata. Mi vezeti rá a ferfit, hogy fel vegye a kapcsolatot az ex barátnőjével a jelenlegi mellett?
2021. ápr. 27. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt és mivel kereste fel? Valószínűleg még nem lépett túl az exen.
2021. ápr. 27. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Általában ha felkerestem az exem akkor 99%ban a szex miatt.

Maradék 1%ban meg unatkoztam.

2021. ápr. 27. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor valami nem jó nem működik a jelenlegi kapcsolatában?

2021. ápr. 27. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Valószínű. Kérdezd meg. Vagy inkább az új barátnő vagy te?
2021. ápr. 27. 12:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem de nem hajlandó választ adni. Ilyenkor terel vagy tényleg semmi választ nem kapok...
2021. ápr. 27. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Az ex helyében nem foglalkoznék vele, az új helyében sem. Mármint szakítanék, ha nem bír leakadni az exről. Persze ez függ attól is, milyen sűrűn és miről beszélnek.

Persze, nyilván egyikkel sem lesz őszinte, de amíg mind2 hagyja, hogy hülyítsék, addig 2 helyről kap figyelmet. Szóval miért is ne tenné.

2021. ápr. 27. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok az ex!mi szépen váltunk el egymástól! Minden este beszélünk, keres ír miujsag milyen napom volt! Amíg nem bunko, p@raszt addig nem fogom el küldeni meszebre mert normális. Semmi utalás nem tett szexre. Kérdeztem milyen a jelenlegi kapcsolata, nem halylando válaszolni. Nem tudom hova tenni, lehet csak haverkodik?!
2021. ápr. 27. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
már tettél fel erről 1 kérdést. Ne kattogj annyit az exeden.
2021. ápr. 27. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Unalmas
2021. ápr. 27. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az új csaj nem jött be neki 100%-osan és visszatáncolna.
2021. ápr. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!