Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk a párommal (nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a párommal (nő vagyok), és netes társkeresőn ismerkedek, ha ezt mondom az gáz?

Figyelt kérdés
Kicsit megtépázta az önbizalmamat az exem, össze vagyok törve, és most nem kapcsolatot szeretnék, csak egy kis önbizalmat visszaszerezni. Ha ezt így elmondom annak, akivel találkozót beszélek meg, az gáz? Úgy értem nem fog hülyének nézni, hogy erre keresek csak valakit? Az tudom, hogy jó, ha nem hitegetem, csak ha így konkrétan bevallom, hogy vígasztalást és egy kis önbizalom növelést keresek, akkor egy szerencsétlenségnek fognak nézni?
2021. ápr. 25. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagy része ezért van társkeresőn. Bókokat gyűjteni. Az értelmesebb férfiak meg pont ezért nem mennek már társkeresőre.
2021. ápr. 25. 10:35
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha ezt én konkrétan közlöm előre, az gáz? Pont ezért írtam, hogy ez a célom.
2021. ápr. 25. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Sosem tudhatod mi lesz belőle. En nem biztos hogy ezt elmondanám.
2021. ápr. 25. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek ezt közölni? Lehet hogy az önbizalomnövelő ismerkedés közbe találkozol olyannal, akivel szívesen összejönnél. Sose lehet tudni. (viszont ha ezt amit leirtal leírnád nekem ismerkedés közbe, tutira elmenne a kedvem az egésztől)
2021. ápr. 25. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne keress tovább,megtaláltál.

Engem ez egyáltalán nem zavar.

F

2021. ápr. 25. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Gáz. Lelki szemetesláda kellene, meg valaki aki szépeket mond neked, de előre megmondod, hogy cserébe nem kap semmit?

Minek találkozna veled, inkább keres olyat, akivel legalább egy pici esélye van, hogy össze tud jönni.

2021. ápr. 25. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy ez szerintem gáz. Bár nem voltam fent sosem társkeresőn, de azt gondolom, hogy az önbizalomtréningnek nem ez a módja.
2021. ápr. 25. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!