Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez egy ferfinal?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm bátyám haverja. Nem rég dobta ki a nője nem tudom mennyi ideig voltak együtt! Úgy hallottam nem 2 év rol van szó. Elég sokat járkál a batyammal. Általában mindig a barátnőjénel volt munka után és hétvégén is. Hízott is a srác pár kilót. Annyira nem beszédes de tegnap hallodtam arról beszélt mennyire hiányzik neki a régi élet! Lehet hogy még mindig a csaj jár a fejeben? Meg kérdeztem tőle nem e szeretne velem lenni? Azt mondta mit képzelek hissz a bátyám haverja! Túl vissza utasito volt! De más nővel se látta senki azóta sem. Milehet az oka? Vajon gondol az exere?2021. ápr. 18. 17:03
2/19 anonim válasza:
A tesód olyan neki mint a testvére,ha veled valami nem jól sül el tesód 2 tűz között lesz! A srác okosan mérlegelt, ha szakítotok hogyan menne át hozzátok?
Ha összejöttök akkor tesódnak lesz rosz. Mintha elvetted volna a haverját.
A srác igenis jól mondta és igen éretten gondolkodott.
3/19 anonim válasza:
Az az oka, hogy nemrég szakítottak. Tudod nem mindenki megy bele rögtön egy új kapcsolatba. Normális, ha még hiányzik neki a volt barátnője.
4/19 A kérdező kommentje:
De más nővel se látni! És nem hiszem hogy a tesóm miatt. Sztem a nője hiányzik neki. Most tudtam meg 5 évig és 8 hónapig voltak együtt! De a csaj dobta ki. Állítólag nem komoly a srác annyira. Legalábbis a csaj ezt mondja. Rá írt pár ismerősöm.
2021. ápr. 18. 17:51
5/19 anonim válasza:
De minek kéne más nővel látni? Ha akar, akkor majd fog más nővel ismerkedni, ne te döntsd már el, hogy mit csináljon, hogyan érezzen. Az is szép, hogy az ismerőseid meg még írogatnak a csajnak, egyikötöknek sincs köze az ő magánéletükhöz.
6/19 A kérdező kommentje:
Hát kicsit félek hogy újra össze jönnek. Volt már olyan hogy hónapok múlva újra együtt lettek.... Viszont a csaj csinosabb mint én ezt értem is.. Én 15 vagyok a csávó 26 a csaj 22. Tán a korom is baj? Vagy csupán a csávó szereti még azt a nőt? A csaj azt állítja valószínű megcsalta öt a srác.... De nem tudom én nem merek a csakra írni
2021. ápr. 18. 18:06
8/19 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kíváncsi vajon hiányzik-e neki a nő? Bátyám azt mondta nem keresik egymást hónapok hetek óta!
2021. ápr. 18. 18:38
9/19 anonim válasza:
Ettől még nem lesz egyből pedofil. Hagyj neki békét.
10/19 anonim válasza:
Ezt tőle kéne megkérdezni, de amúgy már mondta, hogy nem érdekled. Nekem biztos nem kellenél, ha ennyi eszed van:) Nem piszkálásképpen mondom, de ez elég egyszerű szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!