Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhattam volna, hogy ragaszkodjon jobban hozzám szakítás után?
Szakítottam a barátommal egy hónapja, leblokáltam mindenhol, mert gyanút fogtam, hogy megcsal, távkapcsolatban éltünk épp akkor.
Visszakönyörögte magát, mindent tagadott.
Utólag látom, hogy a kulöntöltött idö alatt végig romantikus helyeken kirándult ( megnéztem a facebookját), de nem akarja bevallani kivel, azt mondja, hogy egyedül.
Vegul bevallotta, hogy szakítás utan ismerkedni próbált, mert azt hitte vége és nem akar egyedül maradni.
Vajon nem kellett volna hozzam való vonzalma megállítsa az ismerkedésben, hogyan tudott más növel egyutt lenni ?
Szakítás után nem várhatsz el semmit.
Eleve azért dobtad, mert megcsalást gyanítottál. Persze, hogy nem fogja kidobni a másik csajt. De nem jött neki össze.
Az se tartotta vissza, mikor együtt voltatok.
Nekem az egyik haversrac az olyan tipus, aki szakitas után sem tud más növel lenni, akkor se ha az konkretan felajánlja neki magát.
Ő azt mondta magárol, hogy ő érzékenyebb tipus, neki ez nem megy, kell neki idő.
De a legtobb srac(amugy bennem is ez van no letemre), az miatt hogy a kapcsolatban rendszeres a szex, szakitassal ez teljesen megszunik, attol a szervezet nem áll még le hirtelen es igenyli a tovabbiakat is, ez meg hajtja minel hamarabb egy uj partnerhez.
A szervezetnek is kell ido hogy hozzá szokjon a szexmentes időszakhoz es eleinte nagyon rossz. Az elején ezert hajtanak sokan gyorsan uj partnerre
Tehát meggyanusítod, hogy megcsal, kidobod, aztán itt siránkozol, hogy miért lépett túl rajtad ilyen gyorsan?
Eléggé toxic nő vagy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!