Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretnék gyereket de így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék gyereket de így?

Figyelt kérdés

Úgy kezdtünk kapcsolatba hogy mindketten akarunk gyereket majd.

Eleve 4év után költöztünk össze addig tavkapcsolat volt( 50km).

Össze költöztünk, csiszolódtunk de látom hogy kettőnk felfogása eltér az otthoni teendők terén, a tisztaság terén.

Úgy érzem hogy én mindent megteszek hogy levegyek terhet a válláról.

Ezt fordítva nem kapom vissza így inkább nem is kérem a segítségét

csak a saját dolgát intézze,mert az is nehézkesen megy neki.

Igazából vártam arra hogy alakul a dolog,időt adtam nem akartam az első nehézség kapcsán lelépni, a 3 év alatt mostmár nincs változás.

Egyszerűen azt érzem rám szakadna ha lenne gyerek: a munka, ha otthon rendet akarok akkor a takarítás is,mert neki nincs ideje mert ott a gyerek hiába lenne otthon. Most is hogy csak a munkája van az esetek 90%-ban rám marad ha rendet akarok, a kifogása hogy dolgozik.

És ha ez most nem megy gyerekkel még nehezebb lesz. Próbáltam vele megértetni mit érzek, de nem érti.

Így hiába úgy vágtunk neki hogy gyereket szeretnék..ő pedig lassan szeretne.

2021. ápr. 13. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne vágjatok neki jo?
2021. ápr. 13. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Inkabb keress vkit aki nem ugy tekint rad mint egy cseledre vagy a sajat anyukajara
2021. ápr. 13. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A rokkantnyugdíjas, tisztaságmániás csávó vagy megint? Vagy csak ő ihletett meg?
2021. ápr. 13. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 én is rá gyanakszom, bár azt nem tudtam, hogy rokkant is.

Kérdező, ha a párod nem ugyanazt érti takarítás, rendrakás és rend alatt, mint te, akkor nem fogtok dűlőre jutni.

Én pl tudom magamról, hogy kupis vagyok. Széthagyom a cuccokat, létezem és ott felejtem, vagy többször elmegyek mellette, átlépem mire eléggé kezd zavarni, hogy eltegyem. Rossz szokás és én igyekszem is rajta változtatni, de nehéz. A legtöbbet eddig a macskáim segítettek, mert mióta velem laknak, a saját kupim nélkül is hatalmas erőfeszítés rendet és tisztaságot tartani.

Ugyanakkor, soha nem fogom elérni azt a szintet, amit egy élére vasalt, morzsa porszívóval a kezében született ember elvárna. Ha nagy a különbség két ember igény szintje között, akkor az egyik nyakába szakad a dolog és/vagy egyikük folyton koszban, rendetlenségben él és/vagy a másik állandó nyomás alatt van, hogy rendet tartson, miközben úgy érzi így is túl teljesít.

Egyik fél se lesz boldog, mert nem a saját igényei szerint alakított térben kell élnie.

2021. ápr. 13. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi itt a kérdés?

Ebbe a kapcsolatba nem kell gyerek, ez nyilvánvaló.

2021. ápr. 13. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Neked minek gyerek? Először érd el azt, hogy nem anyád tart el, aztán majd elgondolkodhatsz.
2021. ápr. 13. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy eleinte sajnáltam a csajt. Szerencsétlen reggeltől estig dolgozik, otthon meg tőled nincs nyugta. De ha tényleg gyereket tervez egy ilyen életképtelen szarral, mint te, akkor meg is érdemli.
2021. ápr. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!