Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, ha ezek után szakítani akarok, mert ennyire agresszív?
Barátnőm lakásban tart 2 macskát, és teljesen képtelen őket megnevelni, mindenhová ugrálnak fel, ágyba is engedi őket. De ami a legnagyobb probléma, az az, hogy az egyik kirohangál a lépcsőházba is, és ezzel nem tud mit kezdeni, mert az tilos, hogy lábbal akadályozzuk meg, mert akkor "belerúgok".
Tegnap történt, hogy lerohadt egy emelettel lentebb, ahol épp kint söprögetett a 85 éves néni. A macska be akart volna rohanni az ő lakásába, mire a néni a partvissal akadályozta meg, és csak akkor hőkölt vissza, amikor tényleg ütötte már, különben esélytelen volt. A barátnőm meglátta, és torkaszakadtából üvöltött az öreg nénire, megfenyegette, hogy feljelenti, megnyomorítja, büdös vén retkes k**urvának nevezte. Hiába magyarázta a néni, hogy nem szerette volna, ha bemegy, odapiszkít, mindenhol ott lesz a szőre, vagy esetleg bent elbújik valahol és órákig tartana kicsalogatni, és talán jobban meg kéne nevelni. A végén már én is lementem, próbáltam segíteni, amiből az lett, hogy ketten oltottuk a barátnőmet, hogy nem képes az állatokat megnevelni a kisasszony, aztán neki áll feljebb.
Ezek után pedig "csakazértis" alapon tényleg feljelentést tett, meg állatorvoshoz hurcolta a macskát.
Érthető, hogy rohadt elegem van és lassan teljesen kiábrándulok?
Mondjuk ha eltört két bordája a macskának, akkor igenis jól tette, hogy feljelentette. Jól néznénk ki, ha valakinek nem tetszik a képe, majd partfissal jól eltöröm a bordáját...
Ha te nem szereted az állatokat, és téged ez zavar, szakítsatok, ennyit tudok tanácsolni.
Szerintem meg rohadtul alap, hogy bármi áron megakadályozza, hogy bemenjen az idióta macska a tiszta lakásába. Ha a gazdája nyomorék, és ezért csak csonttöréssel lehet megakadályozni, akkor leginkább a gazdájának is a kezét kéne törni, hogy ennyire nem képes felelősséget vállalni.
Az más kérdés, hogy már alapból sokat elárul a személyiségéről valakinek, ha macskát tart lakásban, amikor normális, sokkal nevelhetőbb háziállat is létezik. Oké, hogy nevelhetetlen, rohadt szemét állat, de még alapszinten sem tudja megnevelni. Ha hallja, bentről, hogy jövünk, akkor már csőre töltve áll az ajtóban és egyből lő ki, ahogy kinyitjuk az ajtót, mint valami rögeszmés. Csak úgy lehet megállítani, ha belerúgok, mert ha simán csak odateszem a lábam, átugorja. Hiába locsolom vízzel vagy köpöm le utána, mikor visszajött, akkor sem érti meg, hogy nem mehet ki a lakásból.
"a neveletlen macskája miatt egy szerencsétlen öregasszonyt hurcolnak meg akinek ez éveket fog elvenni az életéből a stressz miatt"
Pont ezért fog kapni egy jókora pofont. Azért nehogy már még büszke legyen magára mert tud sírni a kékeknek. Ha tanúskodni kell, még hazudni is fogok.
Te beteg vagy. Jobb is szegény csajnak, hogy megszabadult tőled.
Én személy szerint a levegőt is sajnálom az olyan "emberektől", mint te, akik szerint tök oké eltörni egy macska, vagy bármilyen állat bordáját. NINCS egy fikányival több jogod sem az élethez, mint egy macskának. Ezt kéne már megtanulni végre az embereknek, nem lenne ennyi végtelenül elszomorító állatkínzás.
Ja, hogy még nőverő is vagy! Tapsvihar! 👏 Gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!