Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kössem az ebet a karóhoz?
Sziasztok!
26/F vagyok, két évvel ezelőtt szakítottam az akkori barátnőmmel, mivel igaz, hogy csak egyszer, de megcsalt, és utána hiába próbált meg mindent (új frizura, új ruhák, meztelen képek, könyörgés), nem adtam neki újabb esélyt, amit én nem bánok, ő viszont a mai napig haragszik rám ezért.
A lényeg, hogy nagyon jóban voltam a colt barátnőm apjával (szerintem azért, mert én nekem nem volt részem apai nevelésben, neki meg négy lányos lány jutott), meccsekre jártunk együtt, kirándulni is, magától elkezdett engem fiamnak hívni, stb. Max. azért sajnálom a szakítást, mert így a Papával sem voltunk többé olyan viszonyban, bár tartottuk a kapcsolatot.
A Papa két héttel ezelőtt meghalt, és mivel a legjobb barátomnak tartottam, mindenképpen szeretnék elmenni a temetésére. A volt barátnőm azonban erről hallani sem akar, csinált egy másik face-profilt (a régit letiltottam, hogy ne zaklasson) és ott írt, hogy nehogy meglásson ott engem.
Nagyon fájna, ha nem lehetnék ott, viszont temetésen veszekedésre okot adni, még ha nem is jogos az az ok, szintén nem szeretnék.
Köszi előre is a válaszokat!
Engem nem lepett meg.
Az a fajta, aki örök bosszút és haragot esküszik, ha valaki dobja (mindegy, hogy okkal vagy ok nélkül), főleg úgy, hogy próbált visszahódítani, de nem sikerült.
És ez lett volna a következő kör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!