Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Járatta le valaki magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járatta le valaki magát nagyon az ex előtt ?

Figyelt kérdés
Szakítás után és kapcsolatban is , jaratattok le magatokat ? Férfi , nő véleményére , tapasztalatára egyaránt kiváncsi vagyok. Én minden percben le járatom magam valamivel. Pedig nem akarom. Ez így volt a kapcsolatunkban is. Fogalmam nincs mi történik és azt hiszi rólam , hogy én vagyok az idióta mert mindig hülye helyzet alakul ki. Nem értem miért. Pedig elég normális ember vagyok szerintem , de már első perctől így van. És én reménykedem , hogy vissza jön hozzam , de az csak egy Isteni csoda lesz mert már totál hülyét csináltam magamból.
2021. márc. 20. 21:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az exszel nem foglalkozunk. Így nincs veszély
2021. márc. 20. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Max azzal járattam le magam, hogy elmondtam az őszinte véleményem róla fölöslegesen, mivel úgysem gondolkozik el rajta,talán nem is érdekelte. Semmi mást nem bántam meg. Csak azt, hogy szakítás után sokadjára is voltam olyan hülye, hogy reagáltam neki. Nem kellett volna, mert egy beteg f....és így sosem fog békén hagyni.
2021. márc. 20. 21:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Hagyni kell a régi dolgokat. Előre kell haladni.
2021. márc. 20. 21:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha valaki meghallgatna elmesélném privát üzenetben. Itt nagyon hosszú lenne . Őszintén nem értem , hogy mi van. Most azt hiszi én vagyok a legrosszabb a világon
2021. márc. 20. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem megírhatod, ha gondolod. 2-es voltam
2021. márc. 20. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is leirhatod. En is csinaltam hulyesegeket fiatalon. Ki nem?
2021. márc. 20. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a szakítás utána pár héttel küldtém neki egy levelet, amiben leírtam, hogy sajnálom ahogy alakultak a dolgok és remélem hogy minden rendben lesz vele,stb...majd kiderült hogy ő akkor már mással volt. Amúgy 3 évig voltunk együtt előtte.
2021. márc. 20. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elküldheted a storyt :)
2021. márc. 20. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is :)
2021. márc. 20. 23:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Ide is küldheted😊
2021. márc. 21. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!