Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításra miért nincs soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításra miért nincs soha megfelelő időpont?

Figyelt kérdés
Nyilván nincs mert sose kellemes de ha pl akkor szakítasz amikor mondjuk más komoly családi gond van a családjában és akkor te egy érzéketlen ilyen olyan vagy, míg ha nincs családi gond és úgy szakít vki akkor szimplán tudomásul veszik h vége..
2021. márc. 11. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Én karácsony előtt akartam szakítani, de kérte, hogy beszéljük meg, és elgyengültem, ahogy a szemébe néztem. Kár, mert nem változott semmi.

Végül így Valentin napon sikerült kiderülni, egy vita keretében.

Sehogy sem volt jó. Arról pedig nem tehetek, hogy pont decemberben halt meg valami bennem...

2021. márc. 11. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:

"Amíg nem szakítasz az illetővel, ő számít rád"

Ilyen erővel sosem lesz vége a kapcsolatnak, elvégre folyamatosan számítasz a párodra, nem csak nehéz helyzetben.

2021. márc. 11. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nehéz, kellemetlen, fájdalmas, esetleg visszafordíthatatlan dolgokra sosincs megfelelő alkalom, ezeket az emberi természet szereti elhúzni, elodázni, várni vele, reménykedni.

Ilyen az emberi természet, mindig a legkisebb ellenállás felé hajt. Szerintem ez baromi káros viselkedés, de másokra nincs hatásom, annyit tehetek, hogy a magam részéről nem szarakodok a nehéz döntésekkel hanem minél hamarabb vállalom őket.

2021. márc. 11. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Adjak időpontot?
2021. márc. 12. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!