Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Véletlen lenne, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen lenne, hogy az exemet a házam környékén láttam?

Figyelt kérdés

1 évet voltunk együtt, 2,5 hónapja szakítottunk, mert lebukott, hogy hazudozott és utána meg magától kezdte elmondani az összes többi mocskát. A szakítás óta egyszer sem keresett, ami furcsa volt, mert nem ez volt nekünk az első szakításunk és akkor több napig hívogatott, irkált, a haverjait is "rámküldte" és azok is próbáltak meggyőzni.

Most viszont másodjára láttam már a házam környékén biciklizni az exem, mind a kétszer 7 után már, tehát boltba nem mehetett, meg különben is, 8 km-re lakik tőlem, a város ellentétes csücskében, elég furcsa egybeesésnek tűnik, mert semelyik haverja, ismerőse nem lakik az én környékemen. Amikor mondtam a legjobb barátnőmnek, akire egyébként akkor vártam, hogy láttam két utcányira a háztól az exem, csak annyit mondott, hogy biztos valami dolga volt itt és paranoiás vagyok.

Szerintetek igaza volt a barátnőmnek vagy nem puszta véletlen, hogy az exem erre járt?

2021. márc. 4. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Paranoia. Biciklivel mi a buli elsuhanni elotted?
2021. márc. 4. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1, az első exem szakítás után rendszeresen csinálta egyéb zaklatás mellett. Ráadásul nem is lakott hozzám olyan nagyon közel. Nem tudom hogy kémkedett vagy mire volt ez jó, de féltem rendesen. Volt hogy követett a városon át. Vannak ilyenek!
2021. márc. 4. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak ilyen beteg elmék.

Az én exem is havonta megkeres új telefonszámokról és állandóan azt kérdezgetni, hova költöztem? Már nem a régi helyen lakom, ugye? (mert én elköltöztem szakítás után).

Nem mondtam meg neki, hol lakom...

2021. márc. 4. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!