Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az alábbi problémára megoldás vagy ki út ?? Többi lentebb!
Az életem teljesen tönkre ment mióta a párom elhagyott. Szerettem őt tiszta szivemből mint férfi a nőt, ahogy ez a mai napig nem változott semmit. De mostanra elengedett, pontosan mint két idegen olyanok lettünk egymásnak.Ez miatt teljes mértékben a szakadék szélén állok. Bármit teszek/cselekszem (sportolok,itthon tevékenykedem, sétálok lazitok,programokat találok magamnak) az sem segit.
Már 2.éve van hogy külön élünk de napról napra eszembe van.Hiányzik számomra, a hangja a nevetése az érintése a gesztusai az illata egy szóval mindene aki ő maga!Ha meglátom őt levegőt kapkodva elkezdek remegni és nem tudom mi lenne ami ezt megváltoztatná bennem! A szivem majd kiugrik helyéről. Képtelen vagyok bele törödni hogy neki más van vagy épp lessz. Most pár napja kb 1-1,5hete minden reggel az ágyból kelve akkaratlanul is patakokban folyik a könnyem és konkrétan annyira hiányzik! Egykor született egy gyermekünk aki miatt muszály látnom napi 1 alkalommal és kellő idöt sem adhatok magamnak hogy kissé jobb legyen hiszen a gyereket nem hagyom hogy ne lássam 1-2napnál tovább !
Más lánnyal próbálkoztam elkeseredésemben de csak őt látom benne e véget nem ment! Szóval nem tudok kapcsolatban lenni hisz nem megy mást kihasználni egyikönk számára sem lenne normális kielégitő hosszútávú stabil kapcsolat.
Annyira a szakadék legszélén állok mostanra (még igy 1,5-2 év elteltével is) hogy kezdek magamba zuhanni és semminek nem látom értelmét. Mostanra elfordultam mindenkitől és semminek/semmiben nem látom örömöm és boldogságom egy percnyire sem. Ez aggasztó és kegyetlenül boldogtalan az életem ez miatt!
24/F
Ha vettél időt a fentiek elolvasására kérlek komolyan kommentelj. Ez nem egy troll kérdés! Hihetetlenül nagy a probléma mostanra. Épp ezért kérlek téged értelmes számomra lehetőleg hasznos kommenteket szeretnék. De akkár privátban is irhatok! Előre is nagyon szépen köszönöm! Szép napot kivánok mindenkinek !
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez szerintem már nem a gyikes kommentelő kompetencia. Sokkal inkább egy szakemberé.
Természetes, hogy egy hosszú kapcsolat után mindenki értéktelennek érzi az életét, de nem két éven keresztül. Bár neked eleve nehezebb a továbblépés, hiszen látod.
A saját érdekedben érdemes lenne felkeresned egy pszichológust. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!