Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan legyek óvatosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek óvatosabb legközelebb?

Figyelt kérdés

Elhagytam a szexemet, mert ő nem akart semmit a szexen kívül, pedig már az elején mondtam neki hogy normális kapcsolatot keresek, de neki most nem fér bele az "idejébe" (meg a többi nő közé...)

Szóval a helyzet az, hogy már megint csak ürítésre használtak, ellenben nekem fontos a szex minősége (ráadásul ezzel a nyomorulttal volt életem legjobb szexe..) így nálam az nem opció, hogy hónapokig várunk az első együttlétre.... nyilván az őszinteség manapság már nem jatszik, hogyan mérjem fel mégis hogy valaki csak szexet akar-e?

2021. febr. 27. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Szexednek hivod az exed, ugy latom te is csak szexre hasznaltad ot... Nem ertem mi a gond akkor...
2021. febr. 27. 09:56
 2/7 A kérdező kommentje:
mivel nem volt soha a pasim, így miért hívnám az exemnek? De szerintem nem ez volt a kérdés..
2021. febr. 27. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Vonulj zárdába.
2021. febr. 27. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

A legegyszerűbb, ha megkerdezed mi a szándéka veled. Ilyenkor azért kibukik, hogy mire utazik.

Mellékesen: nekem úgy tűnik, hogy ez az eset tipikus önsorsrontás. Illetve messzire kerüld el azokat a ferfiakat akivel mint derült égből villamcsapaskent jön a "szerelem" érzése. Ez ugyanolyan csapda mint amikor álmodban WC-t látsz és amugyis kell pisilni és az ágyba vizelsz.

Ha meg a szüleiddel volt gond(apuka elhagytad a családot, anyuka elhanyagolt pl, akkor meg kell egy jó pszichológus, aki segít feldolgozni ezeket a korai traumákat). Más esély nincs.

2021. febr. 27. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az idő dönti el.

Sajnos nagyon sokan meg tudják játszani a szerelmet egy kis szex érdekében.

Szerintem csak sodródj az árral, szerencsére már nem a középkorban élünk...

2021. febr. 27. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

"így nálam az nem opció, hogy hónapokig várunk az első együttlétre...."

Amíg te könnyen odadod magad, ne is számíts mást egy pasitól.

2021. febr. 27. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, ha könnyen odaadja magát, hanem ha aztán meg olyan dolgokat vár el a másiktól amik nem is lettek előtte tisztázva..
2021. febr. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!