Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni ez ügyben ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ez ügyben ?

Figyelt kérdés

Megpróbálom minnél érthetőbben,minnél rövidebben leirni.

Helyzet,van egy lány akivel sokáig tartottuk a kapcsolatott. A lánynak azért kelettem az ő elmondása szerint (igy utólag)mivel azokban az időkben vicces,aranyos ,jóképű és "vagány" stílusú férfi voltam a szemében. Egy szóval olyan akire fell nézhetett. De az elmúlt!

Össze jöttünk, idővel olyan komolyra fordult a kapcsolat köztünk, hogy született is egy kisbabánk. (3évet éltünk együtt,most 1,5éves a gyerek.)

Persze ahogy,amilyen gyorsan megkapot velem élt idővel rám is unt a lány 1/1ben.! És ebben az a vicces számomra (utólagosan)hogy mindent elhittem számára és bele szerettem annyira hogy tulajdonképpen mással nem tudok szóba álni. Minden pillanatomban ő jár az eszemben,ha üzenet érkezik a telefonomra, csak azt várom hogy ő legyen az. Viszont,a másik oldala hogy tudom sőt érzem hogy már tartósan nem tudnék vele együtt éni ezek után!(közölte hogy ő sem akkar semmit már) akkarom őt ha nincs a közelemben!viszont ha nincs egyfolytában rajta jár az eszem és gyötör a bűntudat hogy nem voltam elég jó számára,és nem vagyok az aki voltam.Viszont nem akkarok a múltban élni se közösen a jővömben vele . Szerintetek keresnem kellene másik kapcsolatott egy normális nővel ? Esetleg mit tehetnék ha a közelében vagyok a gyerek véget,hogyan viselkedjek vele hogy ne lássa rajta a szenvedésem ???

2021. febr. 23. 12:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
öhm pszichológust. ezt kérlek ne értsd rossznak. de nézzük a tényeket van közös gyereketek és ha nem akarjátok hogy a kárára menjen akkor ezt illő megoldani akár szakember segítségével. nem rögtön más kapcsolatba menekülni úgy, hogy ilyen érzéseket táplálsz iránta, ez így nem korrekt és nem is egészséges neharagudj, így mutatnál példát annak a kisgyereknek. magadban kell először ezt elrendezned és igen idővel találkozz másokkal, ismerkedj segít persze, de ebben az állapotban nem. így csak kihasználod a másikat és neked sem lesz jobb tőle.
2021. febr. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!