Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ez ügyben ?
Megpróbálom minnél érthetőbben,minnél rövidebben leirni.
Helyzet,van egy lány akivel sokáig tartottuk a kapcsolatott. A lánynak azért kelettem az ő elmondása szerint (igy utólag)mivel azokban az időkben vicces,aranyos ,jóképű és "vagány" stílusú férfi voltam a szemében. Egy szóval olyan akire fell nézhetett. De az elmúlt!
Össze jöttünk, idővel olyan komolyra fordult a kapcsolat köztünk, hogy született is egy kisbabánk. (3évet éltünk együtt,most 1,5éves a gyerek.)
Persze ahogy,amilyen gyorsan megkapot velem élt idővel rám is unt a lány 1/1ben.! És ebben az a vicces számomra (utólagosan)hogy mindent elhittem számára és bele szerettem annyira hogy tulajdonképpen mással nem tudok szóba álni. Minden pillanatomban ő jár az eszemben,ha üzenet érkezik a telefonomra, csak azt várom hogy ő legyen az. Viszont,a másik oldala hogy tudom sőt érzem hogy már tartósan nem tudnék vele együtt éni ezek után!(közölte hogy ő sem akkar semmit már) akkarom őt ha nincs a közelemben!viszont ha nincs egyfolytában rajta jár az eszem és gyötör a bűntudat hogy nem voltam elég jó számára,és nem vagyok az aki voltam.Viszont nem akkarok a múltban élni se közösen a jővömben vele . Szerintetek keresnem kellene másik kapcsolatott egy normális nővel ? Esetleg mit tehetnék ha a közelében vagyok a gyerek véget,hogyan viselkedjek vele hogy ne lássa rajta a szenvedésem ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!