Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon bunkó volt részegen. Szerintetek szakítsak?
Három hónapja kezdődött ez a kapcsolat. Igazából nem ez volt az egyetlen negatív dolog amit vele kapcsolatban tapasztaltam, de a múltkor születésnapi buliban voltunk, és elhagytam a telefonomat - én is ittam már - és az egyik barátnőm sólt a barátomnak, hogy segítsen már keresni, ő meg elvileg azt válaszolt: 'Én most inni jöttem'..
Aztán hányt is még az este, segítettem neki, stb., de kicsit úgy érzem, hogy megundorodtam tőle. De nem a hányástól, mert na, előfordul, csak azért ez a mondtat sokat elárul egy emberről. Nem tudom, hogy csak az alkohol hozta ezt ki nála, vagy alapból ilyen-e. Igazából rendes, amikor együtt vagyunk meg ilyenek, de nekem most elég nagyot ütött ez. Nem tudom érdemes e még húzni és adni még esélyt a kapcsolatnak. Ti mit tennétek?
Ezt nem inkább a tini kategóriába kellett volna!?
Milyen szépek is ezek a modern kapcsolatok... 😂
#3-as, az a szomorú, hogy ti egyszer diplomát kaptok ezek szerint. És majd különbnek érzitek magatok tőle.
De kérdésedre válaszolva igen, nagyon bunkó volt. Hogy szakíts-e? Az a te dolgod. De nyilván kb ennyire számíthatsz rá a későbbiekben is.
Egyetemista vagyok, és szerintem is dedo.
Beszéld meg vele. Ha amúgy is szakítani akarsz, akkor meg szakíts, ne keresd a kákán is a csomót, egyszerűen legyél tökös és mondd meg mit érzel, mit szeretnél.
Mintha egy egész estés program lenne megtalálni azt a nyamvadt telefont. Bár ha igazán szeret, akkor megtette volna úgy is.
Normális esetben ilyenkor azonnal előkapta volna a sajátját, hogy megcsörgessen, hogy hang alapján megtaláljátok.
Szerintem szakíts, ez egy bunkó.
Hát ez nagyon gáz szerintem is.
- 20/F, egyetemista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!