Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom nagyon bunkó volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon bunkó volt részegen. Szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés

Három hónapja kezdődött ez a kapcsolat. Igazából nem ez volt az egyetlen negatív dolog amit vele kapcsolatban tapasztaltam, de a múltkor születésnapi buliban voltunk, és elhagytam a telefonomat - én is ittam már - és az egyik barátnőm sólt a barátomnak, hogy segítsen már keresni, ő meg elvileg azt válaszolt: 'Én most inni jöttem'..

Aztán hányt is még az este, segítettem neki, stb., de kicsit úgy érzem, hogy megundorodtam tőle. De nem a hányástól, mert na, előfordul, csak azért ez a mondtat sokat elárul egy emberről. Nem tudom, hogy csak az alkohol hozta ezt ki nála, vagy alapból ilyen-e. Igazából rendes, amikor együtt vagyunk meg ilyenek, de nekem most elég nagyot ütött ez. Nem tudom érdemes e még húzni és adni még esélyt a kapcsolatnak. Ti mit tennétek?

2021. febr. 22. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Ezt nem inkább a tini kategóriába kellett volna!?

Milyen szépek is ezek a modern kapcsolatok... 😂

2021. febr. 22. 15:17
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát én mindig úgy voltam vele, hogy az alkohol miatt nem csinálunk olyat amilyet amúgy se akarnánk, csak inkább máskor van bennünk egy korlát, hogy ezt azért mégse kéne, amit az alkohol felold.
2021. febr. 22. 15:19
 3/14 A kérdező kommentje:
1 - de, az egyetemisták, meg a fiatal felnőttek tinik :D gondolom te tökéletes párkapcsolatban élsz :3
2021. febr. 22. 15:21
 4/14 anonim ***** válasza:
40%

#3-as, az a szomorú, hogy ti egyszer diplomát kaptok ezek szerint. És majd különbnek érzitek magatok tőle.

De kérdésedre válaszolva igen, nagyon bunkó volt. Hogy szakíts-e? Az a te dolgod. De nyilván kb ennyire számíthatsz rá a későbbiekben is.

2021. febr. 22. 15:24
 5/14 A kérdező kommentje:
4 - jézusom, undorító, ahogy az emberek egymáshoz állnak. szomorú, hogy diplomát kapok, mert egy évben egyszer elmentem egy buliba? az nem számít hogy 4 éve álladóan tanulok, meg dolgozok mellette :DD kész röhej
2021. febr. 22. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista vagyok, és szerintem is dedo.

Beszéld meg vele. Ha amúgy is szakítani akarsz, akkor meg szakíts, ne keresd a kákán is a csomót, egyszerűen legyél tökös és mondd meg mit érzel, mit szeretnél.

2021. febr. 22. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mintha egy egész estés program lenne megtalálni azt a nyamvadt telefont. Bár ha igazán szeret, akkor megtette volna úgy is.

Normális esetben ilyenkor azonnal előkapta volna a sajátját, hogy megcsörgessen, hogy hang alapján megtaláljátok.

Szerintem szakíts, ez egy bunkó.

2021. febr. 22. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez nagyon gáz szerintem is.

- 20/F, egyetemista.

2021. febr. 22. 15:45
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Mikor a kinder kommandó felszabadul a gyk-ra
2021. febr. 22. 15:55
 10/14 anonim ***** válasza:
13%
Nem lepődött meg ezeken a kapcsolatokon. 2 féle módon keletkeznek: 1.:szépfiú az ilkető és rászáll a csaj, már ha csettintéssel előzőleg felhívta magára a figyelmet. 2.: közös ismerősök rakják őket párba de a ciki szituknál jobban eltűnnek mint itt a teló (nincs jótállás)
2021. febr. 22. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!