Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ennyire megviselt ha ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire megviselt ha ő szakított ?

Figyelt kérdés

Nem értem miért lett ennyire ingerült. Elöbb költözem el tőle pár nappal , mint megbeszéltük és teljesen más lett ... egészen addig normális volt , most fura , feszült, néha bunkó. Pedig még ő mondta normálisan váljunk el..

Láttam rajta , hogy rosszul van . Próbált úgy tenni , mintha semmi sem történne épp de nem tudta leplezni. Van egy kb max 1000 Ft-ot érő dolga nálam , véletlenül elraktam azt is és nemhogy venne másikat én vigyem el neki hétvégén.. Miért ilyen ostobák a férfiak ? 🤗

2021. febr. 18. 01:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell általánosítani. Az pedig, hogy az exedről így beszélsz, az csak téged minősít. Valószínűleg neki sem egyszerű ezt feldolgozni. Rajta így jön ki. Beszélj vele normálisan, ne pedig ilyen lekezelően, hogy oda adnád neki a cuccát. Ha még dühös, akkor kell neki egy kis idő.ajd elmúlik neki.
2021. febr. 18. 04:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem is jobban megviselt a szakítás, pedig én szakítottam.

Ostobák lennénk vagy inkább ti lennétek érzéketlenek? A fene tudja.

2021. febr. 18. 06:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha azért szakítasz a másikkal, mert a másik miatt nem működik, de ő gyáva szakítani, akkor hiába te vetsz véget, ha szeretted, még szép, hogy fájni fog.
2021. febr. 18. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális, hogy azt a felet is megviseli aki szakított. Én amikor véget vetettem egy több éves kapcsolatomnak hetekig nem találtam a helyemet a világban és kerestem az alkalmakat, amikor az exemmel beszélhettem. Egyszerűen túl fura volt az egész, hogy addig négy évig mindennap láttam, utána meg “eltűnt” az életemből, függetlenül, hogy én döntöttem így. Ebben semmi furcsaság, vagy ostobaság nincs.
2021. febr. 18. 07:36
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Ostobák a férfiak? Első körben nem kellene annyi pasassal kefélned, hogy már reprezentatív mintád van a velük szakításból. Vagy nem kellene általánosítanod.
2021. febr. 18. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mikor a legnehezebb a szakítás?

Amikor szívből szereted a másikat, de rájössz, hogy nem működik a kapcsolatotok, és ki kell lépni.

Én pl egyszer beleszerettem egy csajba, aki rád hasonlított (mármint, elég butuska volt). Tényleg szerettem, de tudtam, hogy egyszerűen nem működik a dolog, hogy egy életet nem lehet arra alapozni, hogy aranyos, meg szexi. Hiba volt összejönni vele, és marha nehéz volt szakítani, de tudtam, hogy csak rabolom mindkettőnk idejét.

2021. febr. 18. 08:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem saját tapasztalatból csupán barátaim közt is látok fura dolgokat . :)

Én ha szakítottam nem volt utána semmi bajom , nekem ez a fura.

Amúgy nagyon szeret , csak nem szerelmes azért lett szakítás . :)

2021. febr. 18. 08:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Normális érző, emberi lények pár nap alatt nem teszik túl magukat a szakításon, HA szerették a másikat. Tök mindegy, miért ért véget a kapcsolat és tök mindegy, ki szakított.

Esetemben én szakítottam, mégis harmadik hónapja is sírok miatta még csomószor. De már menthetetlen volt a kapcsolatunk.

2021. febr. 18. 08:01
 9/12 A kérdező kommentje:

Ja és amúgy azért is fura , mert pl elötte lévő párom egyáltalán nem zuhant meg amikor szakított velem . Én ott nagyon pedig nem szerettem nem voltam szerelmes :)

Most nem szenvedek annyira , pedig szeretem ..

2021. febr. 18. 08:06
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

"Nem saját tapasztalatból csupán barátaim közt is látok fura dolgokat"

Egyrészt a szakításnál mindenki elmondja, hogy az exe mennyire gáz. Ebből sokat nem lehet levonni.

Másrészt én férfiként pl inkább gázosan szakító, a szakítást feldolgozó nőket látok, róluk hallok, ebből még nem vonom le a következtetést, hogy minden nő ilyen, vagy azt, hogy a nők rosszabbul intézik/viselik, mint a férfiak.

Pedig hidd el, lenne mit mesélni

2021. febr. 18. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!