Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Folyton a házam körül járkál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton a házam körül járkál. Miért csinálja ezt az exem?

Figyelt kérdés

A vírus miatt sokat vagyok most otthon, és észrevettem, hogy az exem majdnem minden nap elhalad kocsival a házam előtt. Nem errefelé lakik, és tudtommal semmi dolga nem lenne erre. Az utcában kb 0 a forgalom, így könnyen feltűnik, ha valaki elhalad itt. A többedik alkalom után elkezdtem most már figyelni erre, és mikor elhalad az ablakom mellett lelassít és nézelődik befele. Nem értem, mert továbblépett, komoly barátnője van. Gondoltam, hogy rákérdezek nála miért csinálja, és akkor vettem észre, hogy letiltott, pedig biztos vagyok benne, hogy néhány héttel ezelőtt még nem voltam letiltva neki.

Mit csináljak? Annyira nem nagy dolog, de mégis furcsa és zavar. Menjek ki egyszer az utcára, mikor látom, hogy megint a házam előtt lassúzik? Vagy hagyjam az egészet, majd megunja? Egyáltalán mi érdekelheti?

2021. febr. 13. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De, ez nagy dolog, ugyanis SEMMI KERESNIVALÓJA az utcádban, pláne nem minden nap.

A rendőrség ezzel nem fog foglalkozni, viszont félő, hogy egyszer tovább is megy.

Általában minden féltékenységből erőszakot elköveti így kezdi. Csak figyeli az exet, néha elhajt a háza előtt, stb. Aztán valami kattan benne - legtöbbször, ha a másiknak új kapcsolata van - és tovább is megy puszta figyelésnél.

Vigyázz magadra, és szólj a szüleidnek, hogy ők is figyeljenek.

2021. febr. 13. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

Persze, érdekelheted még és kiváncsi lehet, h mi van veled..

Akik ilyenért feljelentenek egy embert azok nagyon elrugaszkodtak a valóságtól..

2021. febr. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!