Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasi vagyok.Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi vagyok.Mit tennétek a helyemben? 1 éves a kapcsolatom, Karácsonykor eljegyeztem 1 év után. Tudom, korai volt. Fiatalabb 12 évvel, és talán fixálni is akartam a kapcsolatunkat ezzel.De vannak gondok azért, ami zavaróak.

Figyelt kérdés
Alig találkozunk a munkája miatt. Hetente kétszer fél-fél napra. Ez az utóbbi időben lett számomra zavaró, mert hiányzik. Nem tudom elképzelni, hogy ezt bírnám a jövőben. A másik probléma, hogy kissé frigid. Nem látom rajta a szenvedélyt. Ő azt mondja, hogy mindig ilyen volt. Mindig mindent elkövetek, hogy felizguljon, kielégüljön, de ez 10-ből egyszer sikerül. Nincs igazán varázsa a szexnek így. Képzeljétek el, ahogy a melléhez értek, és ő megfogja a kezedet, mosolyog és elteszi onnan a kezedet.....és hasonlók.Lenne egy lehetőségem. Váratlanul megtudtam, hogy elvált az a hölgy,akivel nagyon bejöttünk egymásnak mindig. Nem frigid...:) jelezte felém, hogy "ő szabad". De én nyuszi vagyok.Felbontani egy eljegyzést?

2021. febr. 9. 12:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

"De nem tudok így szakítani, hogy nagyon szerelmes belém,és amúgy tök jól megvagyunk egymással."

Mesélj neki a másik nőről és perceken belül megszűnik ez a problémád. Ja, hogy ehhez gyáva szar vagy? Mily meglepő.

2021. márc. 11. 15:49
 32/38 A kérdező kommentje:

Hát,..lehet hogy gyáva vagyok. De ugyanakkor van időm átgondolni, hogy a két nő közül melyik az, aki mellett le fogom tudni élni az életemet úgy, hogy senki más ne érdekeljen.

Mindkettő szeret nagyon. Az az érdekes, hogy a frissen elvált természetesen tud mindenről, ismeri a másik nőt. Szerintem azt is tudja, hogy őt fogom választani, és tudja is hogy miért.

2021. márc. 13. 06:57
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy van időd, addig szopatod meg csalod a háta mögött az "A kosarast" amíg akarod, és töprengesz miközben vizslatod a "C kosarast" akivel a lelépést tervezitek.

Fú mentsen meg az ég az ilyen felszínes, hazug férgektől, akik vén szamár létükre még egy gimnazista kisfiú agyszintjén vannak...

2021. márc. 20. 14:09
 34/38 anonim ***** válasza:
Válaszd az olcsóbbik nőt.
2021. márc. 20. 17:48
 35/38 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél végül?
2021. dec. 25. 14:45
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
33! Pont ugyan ez jutott eszembe ahogy olvastam a kommenteket és a sztori aláírását, illetve a kérdező érzéseit. Hogy mintha egy 17 éves kisfiú lenne. Borzasztó, hogy valaki 50-60 között ennyire infantilis. Egy ijesztő. Nem gondoltam, hogy van ilyen.. Én őszintén sajnálom mindkét felet. Vagyis a szeretőt nem, mert ő pontosan tudja mibe fog bele. Igazából összeilletek. Két bohóc. A menyasszonyod szűrét azonnal tedd ki könyörgöm, ő nem tehet arról, hogy te egy vén kujon vagy és szerinted ő egy frigid csak azért, mert a szeretőddel ellentétben nem fehérmájú (sajnos enyhén fogalmaztam, de muszáj). Úristen szegény nő, ha tudná...
2022. máj. 2. 11:26
 37/38 anonim ***** válasza:
49%
Mégvalami: miért kérted meg a kezét? Mesélj kérlek, tényleg érdekel. Azt állítottad, hogy az eljegyzés után 2 hónappal találkoztál a fehérmájú elvált asszonnyal, mert a menyasszonyod "frigid". Eljegyzés előtt nem volt az? Komolyan kérdezem, mert nem értem. Mielőtt megkérted nem volt frigid? Ha igen és ez neked így nem ok, akkor minek kérted meg? Hogy később még jobban fájjon neki, hogy kidobod? Csak simán barátnőként gondolom nem lett volna buli dobni szegényt, menyasszonynak izgibb. Te beteg vén f**sz!
2022. máj. 2. 11:29
 38/38 anonim ***** válasza:
50%

Az egyiket szereti, a másikkal jó az ágyban. Egyikkel sem lesz élete végéig tartó kapcsolata.

Kérdező összetéveszti a testi vágyat a szerelemmel amit az idősebb nő érez. Akkor is ezt érezné, ha nem szexelt volna vele?

Szép esküvő lehetett. Hűséget fogadni valakinek, de már a nászút végét alig várja csak hogy mással legyen.

2023. márc. 16. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!