Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek mással látni az expasim?
Figyelt kérdés
Szakítottam mert nem tudtuk egyszer sem megjavítani a kapcsolatot. Évekig voltunk együtt, egy kisvárosban lakunk közös barátokkal. Rettegek hogy más lánnyal fogom látni. Elmúlik ez az érzés vagy örökre megmarad?
21/L
2021. febr. 7. 20:40
1/5 Igen, én vagyok! :) válasza:
Akinél javíthatatlan volt a kapcsolat annál nem éreztem sose ilyet.
Pl totál jó látni, hogy eljegyezték és boldog mással.
De, akinél valami hülye indok miatt lett vége, meg meg se lett próbálva a javítás ott bennem is megvan ez a szetbasznám a fejét annak aki hozzáér érzés. De lehet csak még nem telt el elég idő:)
2/5 anonim válasza:
Ismerem az érzést. El fog múlnine aggódj:)
3/5 anonim válasza:
Nyugi, semmi sem tart örökké: sem a szerelem, sem a féltékenység. :)
4/5 anonim válasza:
Én meg az autómat nem tudom megjavítani. Kapcsolatot még sosem próbáltam megjavítani, de rendbe hozni már igen. Talán vidd el a kapcsolatod a szervizbe és ott majd megjavítják. Én is oda fogom vinni az autóm. Kicsit drága, de megéri hidd el.
5/5 anonim válasza:
Te még nem engedted el fejben azért van az érzés. Még mindig a múltban élsz. Minél több időt töltesz ott annál többet rabolsz el a jövődből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!