Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire könnyen tettétek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyen tettétek túl magatokat azon, hogy az exetek már mással ismerkedik?

Figyelt kérdés
Kb. két hónapja szakítottunk. Ő már ismerkedik más férfiakkal, randikra jár...ha jól tudom még nincs másik barátja. Természetesen ez normális, nem is gondoltam, hogy örökké egyedül fog élni de be kell valljam, hogy inkább azért esik rosszúl mert nekem még csak egy potenciális nő jelőlt sem került azóta, nem hogy eljussak egy randiig valakivel.
2021. febr. 5. 20:02
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyu, ne figyelgesd. Van egy életed, te vagy érte a felelős.

Őhozzá max emlékek kötnek. Ezt kell felfognod.

2021. febr. 5. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén, fogalmam sincs, hogy mióta ex hány barátja volt. Az ő élete, élje boldogan.

Nem értem miért infomrálódsz róla. Mégis mit szeretnél, hogy vénlány maradjon?

2021. febr. 5. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
könnyen.. nem foglalkozom vele.
2021. febr. 5. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Barátkozz te is lazán. Ezek szerint még kötődsz hozzá, de ő már nem? Talán érdemes lenne ismerkedned, flörtölnöd, könnyebben átlendülsz és lassan el is felejted. Előtted az ÉLET!
2021. febr. 5. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, én még kötődök hozzá...ezért akármennyire racionálisan hangzik, hogy "ne foglalkozzak vele" egyszerűen nem ennyire könnyü. Tudom, egy kivülálló ezt nehezen érti meg.

Az ismerkedés valóban segítene de pont az a gond, hogy eddig nem akadt senki akivel lehetne.

2021. febr. 5. 21:08
 6/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Mi is voltunk belülàllók. Önkínzàs, ha nem bannolod...

Az ismerkedés talàn segít, talàn nem. Rosszabb esetben valakit pótléknak fogsz hasznàlni.

Jobb lenne ez neked?

2021. febr. 5. 21:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van Noren11989. Ideje jobban összpontosítsak a munkámra és a hobbiaimra. Majd idővel kialakul egy újabb kapcsolat is. Ha csak utána sóvárgok akkor másnak sem adok esélyt.
2021. febr. 5. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

A férfiaknak általában 3x tovább tart továbblépni ez azért kicseszés mert a férfiaknak mindössze 7%-ával nem szakítottak életében.

Te férfiként tovább kötődsz és mélyebb érzelmeket táplálsz a személyhez, a cselekedetek kevésbé érdekelnek.

A nőknek nem a személy hanem a cselekedetek a fontosabbak.

2021. febr. 5. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

És azon hogy tennéd túl magad, ha eleve ismerkedés miatt történne a szakítás, majd 2 nappal szakítás után már közös képeket posztolnanak?

Egyébként vicces, mert nekem ez segített tudatosítani azt, hogy SOHA többet ne akarjak az exemtől semmit. Persze fáj, de a reményt legalább kiölte.

Egyébként pár hét után megkeresett így is, ami az egomat megsimizte, de ennyi...

Eltettem a bocsánat kereset meg a megbanasat a "polcra" ő mellé és szépen bezártam azt a "szekrényt".

2021. febr. 5. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal kizártam minden exemet az életemből,így azt se tudtam élnek- halnak, nem érdekelt, mert már semmi közünk nem volt egymáshoz. Amúgy meg többnyire 1-2 hét múlva már randikra jártam, szórakoztam, éltem az életem. Soha nem pazarlom az időmet olyasmire amire nem érdemes:). 35/N
2021. febr. 6. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!