Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Volt egy pasi akivel együtt voltam, sajnos nem tartott sokáig a dolog, meg sem tudtuk ismerni egymást rendesen. Én 22/L ő 33/F.5éve nem volt komoly kapcsolata, nekem csak hosszú távú kapcsolataim voltak eddig, a legutóbbi 5évig tartott. Én úgy éreztem, hogy akarta a dolgot, figyelmes volt mikor együtt voltunk és nem a szexre ment(szerintem). Egyik pillanatról a másikra be ütött neki, hogy fiatalnak tart magához képest, azt mondta, hogy nem a felfogásom miatt mert meglepően felnőtt gondolkodásom van. De mégis soknak találja a korkülömbséget, azt mondta, hogy azon kívül nincs más gond mert amúgy kedvel. De azóta nem áll velem szóba... Én nemtartom ezt igazi indoknak, szerintem más lehet a háttérben.. De bárhogyan is kérdeztem vagy kértem, hogy személyesen beszéljünk, semmire sem reagál. Szerintetek van még esély rá, hogy meg gondolja magát?vagy ez veszett ügy teljesen?2021. jan. 31. 17:35
1/18 anonim válasza:
Hát ha még beszélni se akar róla, akkor valószínű hogy veszett ügy.
2/18 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nincs más a háttérben. Egyszerűen túl finoman akarta megmondani, hogy még érned kéne, hogy komolyan tudjon venni.
3/18 Noren1989 válasza:
Nyugi, csak a szexre ment.
Viszont kivàlóan adja el!
4/18 anonim válasza:
Szerintem meg a család nem fogadta volna el és nem akart velük szembe menni.
Ez sajnos számit. Erre mondhat ilyen indokot.
5/18 A kérdező kommentje:
Igen, a családra én is gondoltam. Nálam elfogadták, semmi bajuk nem volt vele, de az ő részéről nemtudom, azt sem tudom, hogy tudtak e rólam, csak azt tudom, hogy bátyja tudott rólam, neki sem volt kifogása ellene meg semmi
2021. jan. 31. 18:08
6/18 anonim válasza:
Akkor ez volt, nyilván számit mennyi ideig voltatok együtt
7/18 anonim válasza:
Szerintem urugy, de elutasitas.
8/18 anonim válasza:
Bocs hogy kötekszem, de 22 éves vagy, csak hosszú kapcsolataid voltak. Az utolsóval 17 évesen jöttél össze. Előtte milyen hosszú kapcsolatod volt?
9/18 A kérdező kommentje:
Nem voltunk sokáig együtt, 2hét volt max.. De be akart mutatni az unokatestvérének (azt még én nem akartam ezért nemtörtént meg) , bátyjának és feleségének be is mutatott. Nemtudom,teljesen úgy tűnt mintha komolyan akarta volna olyan célzásokat tett, aztán egyik napról a másikra jött a korral. Egyszer előtte megbeszéltük, azt mondta, hogy nem fog rajta kattogni, de azt mondta, hogy nemtudja figyelmen kívül hagyni
2021. jan. 31. 18:14
10/18 A kérdező kommentje:
Két 1 éves kapcsolatom volt
2021. jan. 31. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!