Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, ha elhagyott életed szerelme?
Amennyiben szeretett, nem hagyott volna el.
Amikor engem elhagyott a feleségem, én is arra gondoltam, soha nem fogok találni nála tökéletesebbet.
Aztán végiggondolva a házasságunkat...
Igazából a kedvességén kívül nem adott semmit.
Azért működött 7 évig a kapcsolatunk, mert folyamatosan én engedtem mindenből.
Na ezért lettem papucs és unalmas. 😄
Mi volt az oka annak, hogy elhagyott? Mennyi ideig voltatok együtt?
Egyébként lehet, hogy egy bizonyos szinten sosem fogod feldolgozni, viszont ettől még élheted az életed és találhatsz társat, nem olyat, mint ő, hanem mást, akivel annyira működik, hogy nem lesz vége a kapcsolatnak.
Majd az idő mindent megold...tudom közhely,de ez tényleg igaz.
10 évvel ezelőtt egy sráccal életem legcsodálatosabb szerelmét éltem át.Rövid ideig tartott,hamar vége lett (én külföldre mentem 2 hónapra)de azt a tüzet,szenvedélyt,amit Vele éltem át,sosem feledem.
Mikor hazajöttem,azzal fogadott,hogy szakítsunk.Azt éreztem,hogy megnyílik a föld,ez nem történhet velünk.1-2 hét alatt visszaadtuk egymás cuccait,persze én reménykedtem,hogy ez egy rossz álom,és majd keres,de nem tette.Nagyon nehezen fogtam fel,és fogadtam el,ami történt.DE az idő beigazolta a dolgokat,azóta már 2 felesége volt,és 2 anyától 2 gyereke.
Persze pár éve megkeresett,de azóta már én is férjnél vagyok.
Ma már,mint egy szép emlékre gondolok,rá,nincs bennem rossz érzés.Inkább hálás vagyok neki,hogy megtapasztalhattam a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!