Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri küzdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal, tudni kell, én még sosem voltam szerelmes, és mivel elég nagy a korkülönbség (20) , ő már túl van a váláson amiből van két gyermeke. Nem megfelelő körülményeink voltak egy egészséges kapcsolatra, sokáig titkolóztunk a válása miatt leginkább. Ezek a dolgok nagyon sokszor vitatárgyává váltak. Egyikünk sem szerelmes, de a kémia iszonyatosan megvan köztünk. Kb 8hónap után vettem észre, hogy mennyire megszerettem, neki ez leginkább az elején volt, ami talán a covid, depresszió és egyebek miatt is, de elhalványult nála. Kétszer szakítottunk, az első után még mindketten akartuk, a második után megtört benne valami...
A hiányzó szerelem ellenére nagyon szeretem őt, nem szeretnék mással lenni
Most, hogy minden jó lehetne várjak még, vagy teljesen veszett az ügy?
Úgy néz ki, ez a dolog csak a szexről szólt. Legalábbis nála biztos. Kezdeti fellángolás, vonzalom, aztán kifullad. Nálad meg pont most kezdődik a kötődés, ami simán kialakulhat szerelem nélkül is, mindenesetre többet érzel, mint ő, és ez sok konfliktus alapja lesz. Szerintem ennek mincs értelme, de te tudod, meddig akarod.
2021. jan. 1. 21:47
2/10 anonim válasza:
Ezt nektek kellene átbeszélnetek.
2021. jan. 1. 21:51
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, azzal nyugtattam magam, hogy rosszkor találkoztunk. Valakinek kikellett ezt is ,,mondania”!:(
2021. jan. 1. 22:08
4/10 anonim válasza:
Nem éri meg.
2021. jan. 1. 23:03
5/10 A kérdező kommentje:
Egy fellangolas egyebkent elhuzodhat egy evig?
2021. jan. 1. 23:27
6/10 anonim válasza:
Simán elhúzódhat.
2021. jan. 2. 07:06
7/10 anonim válasza:
20 év különbség? Ő kb. 46, te pedig 26?
Csak találgatok, de ha ez így van, ilyenkor -szemléletben is- még erősen érvényesül a korkülönbség.
Ő már nem olyan idealista fiatal, mint te.
2021. jan. 2. 07:09
8/10 anonim válasza:
Szégyen vagy! Annyi normális srác van a világon, te meg le állsz egy vén fasszal, mert ő már kiépített magának egy biztos életet. Gratulálni tudok. Apakomplexusos luvnya vagy. Ennyi erővel miért nem apuci ágyába mászol be?
2021. jan. 4. 05:20
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kultúrált választ! Nem kértem, hogy ítélkezz a párválasztásomon, normális tanácsot vártam. Semmi közöd ahhoz, hogy ki milyen embert választ maga mellé! Pont az olyan gyökerek miatt mint amilyen te vagy, nem vagyok hajlandó esélyt sem adni a korombelieknek. Nincs kedvem gyereket nevelni! Akárhogy végződött, életem legjobb döntése volt, és ha visszacsinálhatnám újra és újra megtenném!
2021. jan. 4. 19:06
10/10 anonim válasza:
Jó te meg hidd el, hogy egy 40+ éves férfi majd igazából szeretni fog. Álomvilágban élsz. Jó volt neki a fincsi fiatal punci, de ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!