Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a csajom, adjak neki még egy esélyt? Csak a pénzért van velem?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, a barátnőmmel 15 hónapja vagyunk egyutt o 19 eves. Mindent megtettem erte hoztam vittem szerettem, arany ekszereket, draga ajandekokat vasaroltam neki, tenyleg mindent amit kert megtettem erte. Tudni kell (NEM ARCOSKODASKENT IROM LE, csak lehet ez is szamit) a szuleim vallalkozok es ezert tudtam neki dragabb dolgokat vasarolni. Suliba minden nap elvittem es erte mentem barmit kert megtettem erte, a baratnoit is hazavittem mindig, barmit kert egybol ugrottam. A szuleim vettek 4 eve egy bmw x3 autot es nyilvan azert napi 40-50km mentem erte az auto azert eleg sokat fogyaszt soha egy forintot nem kellett tankolni mindent en alltam, a baratnoit hozzam hivta le nyaron grillezni (marmint hogy nalunk csinaljuk). Ezt a lanyt nagyon szeretem, de megcsalt. O azt mondta, hogy csak egy csok volt kozte es nem akart ebbol semmi kinosat kihozni, viszont en mar nem bizok benne. Nekem soha a 15 honap alatt egyszer nem jutott eszembe mas lanyok utan nezni nemhogy csokolozni. Szerintetek szerethet meg? Vagy engedjem el mert tul fiatal meg egy komoly kapcsolathoz? Szerintetek csak a penzem kellett neki?2020. dec. 29. 12:03
11/18 FoxtrotLidérc válasza:
Papa! Elmondták a többiek is: Ez a kapcsolat, ez a kötődés ez nagyon egyoldalú. Ha igazunk van, folytassátok tovább - annyi különbséggel, hogy ezúttal elzárod a pénzcsapot. Ha 1.) téged szeret, és/vagy 2.) bűntudata van, és 3.) a problémáitok megoldására TE is nyitott vagy, úgy menthető a dolog. Viszont a magam részéről nagyon az a benyomásom, hogy már az egyes pontnál borul az egész rendszer.
12/18 anonim válasza:
Kihasznált. Szerelmes voltál ezért nem láttad. Hasonló cipőben voltam, nem érdemes folytatnod, sajnálom.
13/18 anonim válasza:
Nemtől függetlenül, aki hűtlen trágya, azt azonnal ki kell bszni, különben sosem lesz vége. Ő meghozta a szakítás döntését akkor, mikor valaki máshoz úgy ért hozzá... Én mindig azt mondom, aki félrelépett, az már önhatalmúan döntött a kapcsolat sorsáról, segíteni kell neki távozni, mert már úgyis szakított.
25N
14/18 anonim válasza:
Azert rendes szulleid vanak ezt ertekeld BMW marad
15/18 anonim válasza:
Kerdezo hol a ferfi onbecsulesed? Kinyalod a lany ...t is o meg azzal viszonozza hogy felrejar.
16/18 anonim válasza:
Megvásároltad őt, persze hogy élvezi egy ideig. Aztán meg megy a szíve után. Te is hibás vagy, mert lekötelezted magad mellé a drága ajándékokkal és ezzel a túlzásba vitt ajnározással. Ha valakitől arany láncot kapok, persze, hogy viszonozni akarom, akkor is, ha nem szeretem. Egy ideig megy a színjáték, aztán ez lesz belőle. De az ilyen túlzott ajándékok mögött mindig ott van, hogy le akar kötelezni az ajándékozó, hogy a másiknak eszébe se juthasson kilépni a kapcsolatból.
17/18 anonim válasza:
Áruld már el, hogy 1 éves kapcsolatba mi a kis nemlétezőmért kell aranyékszer meg méregdrága ajándék?! Még ha megteheted is, teljesen irreális.
Egy csomó embert úgy neveltek, hogy amit adnak, fogadd el, de ha ütnek, szaladj el, szóval még azt sem lehet mondani, hogy tudatosan kihasznált. Te csináltad magadnak. Nem írnám le újra #16 válaszát.
18/18 anonim válasza:
Nem tudod mitől jó egy párkapcsolat. A sok kocsikázás és ajándékozás egy cseppet sem növelte a kapcsolatotok minőségét, nagy téveszmékben élsz. A barátnőd félrelépése a bizonyíték rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!